Вихра с 3500 лева заплата в Тв7

Вихра отиде в Тв7 дори за по-малко пари...

Бившата съпруга на прелюбодееца Иван Вихра се е съгласила да поеме „Споделено с…“  за по –  малко пари от предшественицата си Камелия, само за да се махне от лапите на опосума и любовницата му Ирина Сарачинова. Вихра е поела предаването на Вили Сечкова за 3500 лв., докато Камелия се подвизаваше в Тв7 за  цели 5 бона. Ангажиментите на Вихра в новото й предаване всъщност й отнемали само един работен ден, въпреки че Вихра е всеки делничен ден на екран.

Камелия изхвърча от Тв7, защото Вихра се труди за по-малко пари

Вихра  и новият й екип записвали едно след друго 5 – те предавания в рамките на един  работен ден и после били  свободни. Припомняме ви, че от  „Съпругите“ Вихра прибираше цели 6 бона,  при все че се вясваше в ефир само 1 път седмично и то за не повече от 2 часа. Явно за новата водеща на „Споделено с…“ е било много по –  важно да не вижда жената, която  й отне мъжа под  носа, отколкото финансовата страна на новата й работа.

Освен това по нищо не личи Вихра да се чувства в затруднено финансово положение, тъй като все пак тя остана да живее с дъщеря си Ава в апартамента на Иван след раздялата им,  а и продължава да кара лъскавата количка, която той й подари, докато все още бе щастлив с нея.

Щуротиите на Камелия в ролята й на водеща остават в миналото, защото Вихра я смени за по – малко пари!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.