Хакери разбиха личния компютър на Деси Слава

Деси Слава

Хакери разбиха личният компютър на фолк певицата Деси Слава и откраднаха последното записано от нея парче преди датата на официалната му премиера. Това съобщи разочарованата звезда във Facebook страницата си, където намери съчувствие и аплодисменти за изпълнението от десетки почитатели. Само преди часове в пространството бе публикувана кавърверсията на „Ai se eu te pego” на Майкъл Тело, изпълнено от надарената с глас и визия гиздава мома.

Все още не е ясно как песента е попаднала в мрежата и чия е вината за това. Деси Слава споделя, че тя и екипът й са останали изключително неприятно изненадани, тъй като сега русокосата фурия се била концентрирала само и единствено върху представянето си на Евровизия. Тя не искала да поема каквито и да било други ангажименти, защото това можело да наруши концентрацията й преди финалния кръг на престижния конкурс. Деси Слава споделя, че вече има готови поп-фолк песен и денс парче, които обаче щяла да презентира най-рано през март.

Силиконовата прелест довери, че е записала парчето на Майкъл Тело като подарък към нейни близки приятели, а целта й не била да печели облаги.

Деси Слава

„Тази песен е любима и много специална за едни мои приятели, които отскоро са заедно. Самата аз харесвам песента и веднага организирах записа, за да им доставя малко радост. Изпълнението ми е просто послание към една жена, която е готова да направи всичко за един единствен мъж” – скромничи Деси Слава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.