Лора Крумова удари дъното, призна си в ефир, че е фенка на Кондьо

Лора Крумова разби имиджа си за един миг...

Една от най – популярните телевизионни водещи у нас  Лора Крумова успя да разруши реномето си на ерудирана и културна интелектуалка само за миг. Водещата, която ни забавлява на малкия екран през уикендите от ефира на Би Ти Ви сама подби имиджа, който гради с неистови усилия с години като гост в „Стартер“ в БГ Радио. Именно там начетената и свръх културна водеща реши да сподели, че от известно време е луда фенка на Кондьо.  Уж намаханата и запозната с всичко Лора Крумова нито за миг не се замисли, че дори да е  решила да разчупи културния си имидж, за да привлече допълнителна аудитория на предаването си по Би Ти Ви едва ли мястото и времето за тези откровения са точно в БГ радио, където принципно нито се пуска, нито се тачи поп – фолк музиката.

Лора Крумова призна, че е луда фенка на Кондьо

По –  късно стана ясно, че именно това цели амбицираната водеща, която призна още, че в началото,  когато е започнала своето собствено предаване в Би Ти Ви е искала,  то да е повече културно насочено, но за да се задържи на екран и да си вдигне рейтинга и се наложило да го превърне в поредното жълто шоу.

Лора Крумова сподели още, че именно покрай предаването си е станала почитателка на Кондьо, защото се запознала с творчеството му едва когато, той и гостувал,  и от любопитство си купила негов диск, но сега редовно си го слуша в колата.

Една от култовите изцепки на Лора Крумова!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.