Педофил призна, че е убиецът на 11- годишния Станислав

Педофил призна, че е убиецът на 11- годишният Станислав от Лагошевци. Мъжът бил повикан за повторен разпит, след като се провалил на детектора на лъжата. Престъпникът обаче не чакал да му задават въпроси, а направо си признал за зверското деяние.

При аутопсията на Станислав съдебните медици открили следи от опит за сексуално насилие по тялото на детето. Тъй като трупът на момчето бил силно увреден заради дивите животни, които са го ръфали, доказателствата за насилие не са категорични. Предстои да се направи и ДНК анализ за наличие на биологичен материал по тялото на Станислав.

Убийството на детето е извършено в същия ден, когато бил видян за последно – 4 януари. 17 дни бяха необходими на полицаите, за да намерят трупа, изхвърлен в дере в местност близо до село Лагошевци. Майката на Станислав е подала сигнал за изчезването на сина си, още когато вечерта не се прибрал у дома.

Майката и баща на Станислав ридаят над гроба му

Бащата на убитото момче също беше сред заподозрените. Причината семейството на Станислав да бъде разследвано е, че на няколко пъти дали различни показания и версиите им се разминавали.

Родителите на удушеното момче са безработни и разчитат само на социалните помощи, за да изхранват децата си. Станислав има още четири братя и сестри. Най- голямата е 20- годишната Милена, която вече живее самостоятелно.

Новината за ареста на убиеца дойде ден след погребението на Станислав. Цялото село, както и съученици и учители на убитото момче, отидоха да почетат паметта му. Преподаватели от училището в град Димово, където учат всички деца от семейството, разказаха, че въпреки мизерията всички редовно са присъствали и са се стараели да имат хубави оценки.

Ето какво разказаха родителите на Станислав преди да научат вестта на убийството му. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Те българските са малко и за това пускаме и чуждестранните, там поне ги водят на отчет и ги огласяват публично, за да знаят хората, от какво и от къде да си пазят децата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.