Братя Галеви бягат от България

братя Галеви

Дупнишките феодали Пламен Галев  и Ангел Христов подготвят бягство от България, за да не лежат в затвора за рекетьорска дейност. Този слух тръгна от подземния свят, след като от Върховния касационен съд излезе поверителна информация за окончателни осъдителни присъди.

Официална информация все още липсва, а магистратите категорично отказаха да коментират решението си думите, че когато окончателното им решение бъде изготвено, ще бъде публикувано на официалната интернет страница на най-висшата съдебна инстанция.

В сряда из Дупница със скоростта на светлината се понесе слухът, е Пламен Галев и Ангел Христов са напуснали България. По-висшият от бандитите – Пламен,е в имението в Ресилово. Ангел Христов обаче липсва.

братя Галеви

Странно е защо мафиотите не са се сдобили с ограничителни заповеди да напускат страната, при положение, че вече са осъдени, и то за тежко престъпление.

В последната година феодалите на Дупница направиха и невъзможното, за да получат оправдателни или условни присъди. Братя Галеви фигурират в списъка на ДЕА – американската служба за борба с наркотрафика като производители и организатори на амфетаминов наркоканал за Арабския свят.Тази версия лансира още преди 3 години депутатът от ДСБ Атанас Атанасов.

Делото срещу „братята“ започна след мащабна акция в Дупница, която последва разпространяването на информацията, че двамата са се срещали с тогавашния вътрешен министър Румен Петков чрез посредничеството на бившия агент на ДАНС Алексей Петров, обвинен в впоследствие като бос на „Октопода“.

В резултат на скандала Петков подаде оставка. Впоследствие Галеви бяха обвинени само за рекет над местни бизнесмени, но не и за производство и разпространение на наркотици.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Братя Галеви са пичове!-Сегашните управници от ГЕРБ т.е.председателя на общ.съвет Ивайло Константинов и кмета Чимев съм сигурен,че ще ни загробят не с 30 мил.лв.,като братята,а с 60мил.лвТия са много по-алчни и гладни от тях,.Защото от много години И.Константинов/Юнион Ивкони/няма пари да построи започнатия МОЛ в центърана града.Така,че изчакайте господа журналисти да откраднат парите ни и тогава напишете статия.Ама ви е страх от ББ нали?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.