Ирина Сарачинова и Яна Грудева във война

Ирина Сарачинова

Като буре с барут е новото предаване на Иван и Андрей „Почивна станция“, чийто първи епизод беше излъчен миналата събота. Хора от екипа издават, че макар привидно да изглежда приятелска, обстановката в шоуто е повече от негативна. Между водещите тлеела непоносимост, която всеки момент можела да избухне.

Най-ожесточена е войната между две от лъвиците в състава на „Почивна станция“ – Ирина Сарачинова и Яна Грудева. След като почти без никакви усилия „най- добрата майка“ измести Вихра от леглото на продуцента Иван Христов, сега тя си е набелязала нова мишена, на която да вгорчи живота. Крехката Яна е идеалната жертва за Сарачинова, тъй като още от началото на драмата с развода на „опосума“,взе страната на жена му.

За разлика от Ирина, Яна е ощетена от продуцентите. Рубриката й „последно десет“, която водеше със Стефан Щерев, предстои да отпадне от „Станция Нова“. Съответно и доходът на красавицата ще намалее драстично.

Разбирайки, че е прецакана не без участието на Сарачинова, брюнетката почервеняла от яд. В първия момент тя дори решила да напусне предаването, но Вихра я разубедила.

Яна Грудева

Според хора от шоуто именно Яна е „подводницата“ на Вихра в „Почивна станция“. С присъствието си в съботното студио красавицата ще следи всичко, случващо се между Сарачинова и Иван, и подробно ще осведомява „отчаяната съпруга“ какви ги вършат прелюбодейците в нейно отсъствие.

Новото- старо попълниние в екипа на Иван и Андрей –Витомир Саръиванов , също не е сред най- обичаните от колегите си. След като го изгониха от „Рулетка“ в „Станция Нова“ заради невъзможността му да се справя със сериозните теми, „опосумите“ решиха да му дадат нов шанс в „почивна станция“. Неговото присъствие обаче хич не радва останалите звезди. Най – отявлената противничка на Вито в екипа е Нана, която макар да е не по- малко лапацало от него, не пропуска повод да го „клъвне“в ефир, тествайки нервната му систeма.

Саръиванов и Стефан Щерев също имат кого да мразят в „Почивна станция“. Трън и в техните очи е Ирина Сарачинова. Любовницата на „опосума“ Иван се държи с двамата мъже като с подчинени. Същото началническо поведение демонстрира и пред режисьорите и сценаристите. Общо взето, „най-добрата майка“ си прави каквото си поиска пред камерата, без да й пука, че се излага с пелтечене и технически гафове.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тая противна Ирина я харесва само тъпия Иван.Къде са му очите на това момче?Заради ирина стана мразен и осмиван и не се усеща,че все повече се излага и затъва с тази флегматична и безинтересна куха жена Ирина.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.