Жени Калканджиева заема мястото на Вихра в „Станция Нова“

Жени Калканджиева става водеща

Жени Калканджиева сменя Вихра в „Станция Нова”. Най- успешната родна манекенка дебютира съвсем скоро като водеща на предаването „Съпругите” заедно с Мая Савова. Шефката на „Визаж” преди месеци отхвърли офертата на сутрешното токшоу на Би Ти Ви „Преди обед”, но сега е решена се пробва в новото амплоа.

Бившата съпруга на Иван Христов, Вихра, пък отива в конкурентната телевизия ТВ 7, говори се усилено. „Отчаяната съпруга” заема мястото на фолк дивата Камелия в следобедното предаване „Споделено с…”. Продуцентите на шоуто, Вили Сечкова и Емил Кошлуков, отскоро тръбят, че певицата съвсем скоро вече няма да се изявява като водеща.

 От ТВ 7 все още не са оповестили официално кой ще смени Камелия, но вече е почти сигурно, че това е именно Вихра. Бившата съпруга на „опосума” Иван

Вихра сменя Камелия в Тв 7

ще направи дебюта си в „Споделено с …” със сензационно интервю, в което ще разкаже цялата истина за изневярата на мъжа си и последвалата им раздяла.

Вихра отдавна искала да се махне от прокълнатото шоу в „Станция Нова”, но едва сега се решила на важната стъпка заради непоносимата атмосфера в екипа на неделния блок. Според клюката, измамената съпруга била принудена да си тръгне, тъй като любовницата на Иван, Ирина Сарачинова, нажежила обстановката със сплетни и интриги.

Вихра изцяло се беше нагърбила с рубриката си „Съпругите” още от самото начало на „Станция Нова”. Самият Иван призна, че съпругата му движи цялото дамско предаване – от сценария до контактите с гостите.

Жени Калканджиева като гост при Вихра и Мая. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.