Децата на Плевнелиев с частен треньор по тенис

Росен Плевнелиев

Уроци по тенис с частен треньор, пиано, футбол през уикенда- това са само част от заниманията на трите момчета на новия президент на Република България Росен Плевнелиев.

Филип, Асен и Павел от малки са научени на ред и дисциплина. Майка им сами ги кара да си оправят стаите, въпреки, че имат достатъчно средства за помощен персонал, а и бабите на децата живеят с тях. Въпреки, че родителите им разполагат с милиони, трите момчета не са разглезени, разкриват роднини на президентското семейство. Личи си обаче, че разполагат с повече средства от своите връстници.

Най- големият Филип и средният Асен ходят в скъпото частно училище „Света София“. Те често прекарват в него целия си ден. Само децата на отбрани хора могат да си позволят скъпото училище. Най- малкият Павел пък още ходи на детска градина.

Росен Плевнелиев неведнъж е споменавал, че иска да опази децата си от медийния интерес, който ще се развихри около него след избирането му за президент на България. Той е ограничил всячески достъпа до наследниците си – момчетата учат в частно училище, живеят в затворен комплекс, а сега и охрана на НСО ще отговаря за сигурността им.

През лятото често първата дама награждава синовете си с сладолед. Сред любимите занимания на децата на президента е тенисът на маса. Играят в къщата си на собствена маса в затворения комплекс „Резиденшъл парк“. Сред любимите спортове на трите хлапета е и футболът.

Росен Плевнелиев и съпругата му Юлияна

Децата ритат вътре в дома си. След един от мачовете им обаче нацелват лампа и Юлияна за кратко налага вето на домашния футбол. В почивните дни пък бъдещата първа дама понякога води синовете си в Борисовата градина, където има игрища за футбол.

Цялото семейство Плевнелиеви е фен на „Манчестър Юнайтед“. През 2008 г. за Коледа Филип дори получава спортен детски екип на любимия си отбор. Безценна за детето е и значката на „Манчестър Юнайтед“, която получава от Дядо Коледа. Самата Юлияна също харесва „червените дяволи“.

Само през уикендите децата в семейство Плевнелиеви забавят темпото и могат да обърнат повече внимания на компютърните игри.

Децата на президента ядат здравословно, за което се грижи майка им. Тя е превърженик на рибата, а за закуска им дава корнфлейкс. Първата дама предпочита и ходенето пеша, затова не разглезва децата си и тях също насърчава да вървят.


ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.