Владо Кузов стана студент на 45 години – с видео

Владо Кузов

Бившият депутат от „Атака“ Владо Кузов от тази есен си има ново занимание – той е студент първокурсник, разказват негови приятели. Вече трети месец Кузов ходи най-редовно на лекции в Нов български университет, следва интериорен дизайн.
Негови колеги споделят, че е сред най-редовните студенти, почти не пропускал лекции, а преди контролни работи се вълнувал като отличничката на класа. На самите контролни 45-годишният ексдепутат се представял доста прилично. Неотдавна получил петица по математика, но английският му свалял общият успех.
Кузов иначе се държал доста свито и контактувал само с 2 – 3 колежки. И с тях обаче темите се въртели само около училището, пушели по цигара в междучасията и най-много да изпият по едно кафе заедно.
Владо Кузов ходел скромно облечен и най-често идвал с автобус 77, понякога го карали със стар опел. Въпреки, че много

Владо Кузов

от преподавателите били по-млади от него, той се обръщал към всички с „господине“.
От известно време скандалният бивш атакист се държеше встрани от прожекторите. След като беше лишен от правата си на народен представител заради обвинения в педофилия, Владо Кузов заяви наскоро, че е бисексуален и не се срамува от това. „Имал съм гаджета от всякакви професии – известни в момента телевизионни водещи, бизнесмени, футболисти от А-група, танцьори, певци… За известно време бях гадже и на настоящ политик“, призна той. Засега обаче не бил забелязан да интимничи с когото и да е в Нов български университет.
Преди да стане депутат, Владо Кузов бе популярен певец. В момента той е и най-възрастния първокурсник в Нов български университет.
Виж подвизите на Владо Кузов! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.