Съдия Галина Солакова е прототипът на Таня Стоева от „Седем часа разлика“ ?

Галина Солакова вече официално може да бъде обявена за прототипа на корумпираната съдийка Таня Стоева от сериала „Седем часа разлика“ , защитаваща интересите на гангстера Милото.

И ако цяла България знаеше, че Младен Михалев – Маджо е прототипът на Милото, то за ролята на съдийката на мафията претендираха няколко дами. В Съдебната палата дълго време се водеха спорове коя измежду Венета Марковска и Галина Солакова е по- обвързана с Маджо и с групировката СИК, създадена от „червените“ генерали, но едва преди дни бе даден отговор на този

Галина Солакова е съдийката на Маджо

въпрос.

Оказа се, че Галина Солакова и мъжът й Румен, наследник на бившия милиционерски шеф Ангел Солаков, обитават имение на „Беловодски път“ в столичния квартал „Бояна“, което е в непосредствена близост до палата на Младен Михалев. По- скандалното в случая обаче е, че имотът на семейство Солакови не е наследствен, както те твърдят, а им е подарен лично от Михалев като благодарност за безценната помощ в далавера № 1 на 90- те години – „Софийски имоти“ .

Казват, че Румен Солаков е един от лобистите и разносвачи на куфарчета на Маджо и „Октоподите“ по отношение на имотните казуси, но разследване за връзките на фамилия Солакови с мафиотски синдикати тепърва предстои.

За богатството на съдия Галина Солакова, прочула се като машата на генерал Пенгезов, красноречиво говори дори само покритият басейн в двора на имението й, който е узаконен през 2009 г.Цената на басейна с подвижен покрив надхвърля 100 000 евро.

Таня Стоева и Милото. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.