Нещастна любов тласна тийнейджъри към самоубийство

vlakТрагедията станала в ранни зори в неделя на жп линията София-Видин е плод на расови предразсъдъци, неразбиране от страна на родителите и най-вече на отчаяна любов между двама тийнейджъри.

16- годишната Албена, която е загинала на място, била щерка на кмета на с.Княжева махала. Красива, жадна за живот девойка. Учила във Враца.

От две години за никого не било тайна, че се е залюбила с Цветан от съседното село Динково, който е от ромски произход, от многодетно и много бедно семейство. В момента 15- годишното момче е в болницата в Лом със смазан череп и потрошено тяло.Изгледите за него са доста лоши.

Албена била единствено дете, дълго чакано от родителите си. Бащата е бил шокиран от факта, че красивата му руса дъщеря, с млечнобяла кожа, се среща с циганче, което на всичкото отгоре крадяло, за да изкара някой лев. Кмета не веднъж ходил в съседното село да се кара с Цветан и родителите му.

Да си представим двете малки селца, всяко с по 150-200 жители, където всеки познава всеки, подмятанията, манталитета „какво ще кажат хората”, гневен баща, влюбени деца в една много нестабилна възраст. Тази действителност доста преди влака ги е смазало.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.