Боевски прикривал наркотрафика зад състезанията на дъщеря си Сара

 

ДЕА засякла "мулето" Гълъбин Боевски

Гълъбин Боевски използвал 15- годишната си дъщеря Сара като параван за пренасянето на кокаин. Младото момиче, което е една от надеждите на родния тенис, постоянно пътува в чужбина за състезания. Докато дъщеря му се изявява на корта обаче, олимпийският шампион върти мръсни сделки с международни наркоорганизации.

 Между 15 и 20 години затвор в Бразилия грозят Гълъбин Боевски, след като преди дни беше арестуван на летището в Сао Пауло с 9 кг кокаин. Операцията по задържането на изтъкнатия български спортист е резултат от няколко месечно разследване. Бразилските власти получават информацията на Боевски преди половин година от ДЕА.

Щангистът влиза в полезрението на американската служба за борба с наркотрафика през 2010 г. Само за година Боевски посещава над 30 пъти САЩ под предлог, че придружава дъщеря си Сара на тенис турнири. Златният медалист от олимпиадата в Сидни през 2000 г. е бил свръзка между латиноамериканска наркоорганизация и български мафиоти. За

Боевски пребивал жестоко дъщеря си и я използвал като параван за нарко сделки

негов шеф у нас се спряга топ – бандита Евелин Банев – Брендо.

За да препера парите, спечелени от наркотрафик, Гълъбин Боевски започва ударно да открива супер модерни фитнес зали в София. Стойността им се оценява на 10 млн. лева. Щангистът обявява, че инвестираните средства са на скандалната фирма „Хоум фор ю”, свързвана с Евелин Банев.

Бързото забогатяване на Гълъбин Боевски обаче не помага семейството му да живее по- добре. Синът му Пол от две години е прогонен от баща си. 18- годишното момче, което преди няколко години извади газов пистолет в училище, не иска нито да вижда, нито да чува за родителя си. Заради скандала около сина му, олимпийският шампион трябваше да напусне групата на ГЕРБ в столичния общински съвет. Пол се оплаква, че баща му системно го пребивал жестоко. По ирония на съдбата, синът на Гълъбин Боевски редовно злоупотребява с кока, издават близки до семейството. Затова и щангистът прокудил наследника си от вкъщи. Това обаче не го е накарало да се откаже от трафика на наркотици.

От избухливия характер на Боевски потърпевша е и дъщеря му Сара. От малка девойката редовно отнасяла шамари от баща си, когато губи на корта, разкриват нейни приятели. Също като брат си Пол, Сара изяждала жесток пердах от татко си, когато го ядоса. А това никак не е трудно като се има предвид агресивния характер на Гълъбин Боевски.

След ареста на Боевски в Бразилия, българската прокуратура също започва разследване. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.