Искат по 10 години затвор за „Чуковете“

Част от бандата на "Чуковете" при ареста
Част от бандата на "Чуковете" при ареста

Поне за по 10 години затвор за лидерите на бандата      “ Чуковете“ Любомир Костадинов –  Младежа и Цветан Миленов – Църи настояват магистратите от прокуратурата на София. Църи и Младежа са считани за „лейтантите“ на популярния наркобарон Таки, който от години се укрива в ЮАР. Двамата и още петима изявени гангстера  са подсъдими за участие в наркобанда, както и организирана група за нанасяне на побой. Делото срещу „Чукувете“ трябваше да приключи още вчера,  но това разбира се не се случи, защото не се появи важен свидетел. Поради тази причина магистратите го отложиха във времето. 

Наркобаронът Таки се счита за истинския шеф на "Чуковете"
Наркобаронът Таки се счита за истинския шеф на "Чуковете"

Новото дело е насрочено за 16 ноември, когато се очаква да приключи сагата „Чуковете“ и да бъдат произнесени окончателните присъди на подсъдимите. Досега съдийката Христинка Колева е абсолютно хладнокръвна и не се поддава на тарикатските финтове на лидерите на бандата, които направиха по няколко жалки опита да бъдат освободени от панделата. Припомняме ви, че Любо Младежа на няколко пъти преекспонира здравословния си проблем с дисковата си херния, която според главатаря на „Чуковете“ се е изострила в затвора.

Съдия Христинка Колева обаче прецени,че няма нужда Младежа да напуска затвора  и отказа да го освободи под гаранция. Изглежда, че този път магистратите нямат намерение да се поддадат на хитроумните ходове на „Чуковете“и са твърдо решени да им наложат сурови присъди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.