Богаташи напълниха родните психиатрии – с видео

психоаналитикНова мода сред милионерите обхвана България. От година време насам масово родни богаташи окупират кабинетите на психолозите, за да лекуват тежките си депресии. Същите плащат минимум по 100 лв. на час, заради лукса да си поговорят с психиатър.
Освен че се чувствали като в холивудски сериал, те държали да не изостават от другите богаташи, затова по няколко пъти в седмицата лягали на кушетката за споделяне. След сеанса, се оказвало, че много от тях наистина имат тежки проблеми, научи skandalno.net. Най-често те лекували депресии или панически страх от фалит.
Дамите споделяли други свои тежки проблеми. Те се опасявали, че половинката ще ги зареже заради по-млада жена. В това най-често вярвали клиентки над 40 г. с по-дълъг брак. Една от милионерките буквално изумила психоаналитика си като поискала да

Стремежът към многото пари често те отвежда и до кабинета на психиатъра
Стремежът към многото пари често те отвежда и до кабинета на психиатъра

бъде научена на магии чрез секс.
Други по-чести оплаквания са липсата на емоции в ежедневието и страх да не бъдат измамени или ограбени от своите партньори и съдружници в бизнеса.
Българският елит буквално е пощурял по сеансите. Графиците на психиатрите са пълни за седмици напред. Един от любопитните сеанси бил, когато в кабинета на бургаски психоаналитик влязъл Митьо Пищова, който наскоро се кандидатира за кмет на Несебър. Пищова споделил, че страда от мания за величие и не знае как да я преодолее. Наложило се да бъде обработван психически близо два часа. След сеанса Митьо Пищова поискал да му се намали цената, защото очакванията му не се оправдали. В крайна сметка все пак платил сумата и си тръгнал разочарован.

Виж посещение при психоаналитика! Много смях! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.