Доктора, който отряза пениса на приятеля си – пуснат от затвора! – с видео

Запрян Петров - Запрето си легна мъж и се събуди... без пенис
Запрян Петров - Запрето си легна мъж и се събуди... без пенис

Пловдивското село Кадиево е смазано от ужас след като преди броени дни в него се завърна от затвора касапинът Любомир Тодоров – Доктора. Безмилостният пияница бе освободен преди да изтече 8-годишната му присъда за това, че на 17 септември, 2005 г. кастрира Запрян Лозанов – Запрето по време на купон.
По ирония на съдбата, първият, който Доктора видял, след като напуснал килията, бил именно Запрето.
„Срещнах го на реката. Върви срещу мен и се хили. Вика ми: „Здравей, как си приятелю, добре ли си?“, разказва Запрето. Той се изправил и му отвърнал: „Какъв приятел съм ти. Стой по-далеч от мен, че като те хвана, ще те пребия.“
нож кръв61-годишният Запрян Лозанов сега се прехранва като чистач. „Ходя като жена на тоалетна. Клекна и пикая. Голям срам, а бях мъж – канара. Нямам член, нямам болки, само една дупка. Като ме хванат лудите, грабвам въдицата и отивам на Въча. Като откачен клеча и ловя риба. Станах половин човек, жените за мен са минало време.“, описва неволите си мъжът.
Здравенякът останал без полов член без да се усети. Една нощ се напил до несвяст с приятеля си Любомир Тодоров – Доктора,

Любо Доктора най-обичал да кастрира мъжките прасета, но не прощавал и на хора
Любо Доктора най-обичал да кастрира мъжките прасета, но не прощавал и на хора

легнал и заспал. На сутринта, като отидох да пикая, гледам дупка, а леглото цялото оплискано с кръв. Сетих се после, че само Любо може да извърши тая гнусотия. За него е удоволствие да кастрира мъжки прасета, посегна и на хора.“, ядосва се Запрян, когото в селото наричат Пенка. „За жени и не помислям. Коя ще тръгне с мен и какво да я правя в леглото. Да я разтривам ли?!?“, пита Запрето. Парите не стигат. Дали му 115 лв. инвалидна пенсия. Останал ерген, но не съжалява.
След като се прибрал от затвора, Любо засял домати и краставици в двора, сложил две легла и телевизор в кирпичената си къща и гледал да се крие от хорските погледи. „Срам го е, но няма къде да отиде“, коментират в селото. „Ако някой няма пари да плаща за операция, направо при Любо – Доктора да върви!“, смеят се други зевзеци.

Виж репортаж за Запрян Лозанов, който един хубав ден, преди 6 години, се събудил без мъжкото си достойнство! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.