Лъчо Мозъка падна в тоалетната на парламента

mozaka

Лъчо Мозъка се ската в тоалетната на Народното събрание, за да избегне въпросите на журналисти относно скандалната проверка на НАП за състоянието му. Детската постъпка на лидера на столичния ГЕРБ развесели репортерите и те започнаха да се шегуват, че е пропаднал в дупката на кенефа.

Обсадата на тоалетната така и не се вдигна, затова на 30- та минута на депутата му се наложи да излезе. Леко смутен, Лъчезар Иванов се опита да се подмаже на журналистите като похвали „хубавите им въпроси”. Типично в стила на управляващите, вместо да даде смислен отговор, личният лекар на премиера се оправда, че цялата шумотевица около

Мозъка демонстрира висок стандарт на живот
Мозъка демонстрира висок стандарт на живот

 ревизионния му акт е заради изборите.

За да се измъкне, Лъчо Мозъка се направи, че телефонът му звъни и отиде настрани да симулира разговор. Репортерите в непосредствена близост до него са напълно сигурни, че изобщо не се е чул никакъв звуков сигнал. Докато журналистите се разотидат, ГЕРБ- ера продължаваше упорито да си говори сам и да следи с крайчеца на окото дали е „чисто”.

Проверката на доходите на Лъчезар Иванов показа, че през 2009 депутатът с бяла манта се е изявявал като консултант на застрахователна и охранителна фирма. В какво се е състояла дейността му, герберът не пожела да отговори. Но от консултациите си за „Евроинс” АД и „Секюрити груп алфа” Лъчо Мозъка е прибрал общо над 130 000 лева, които пропуснал да отбележи в данъчната си декларация. През същата 2009 г., скандалният депутат си купува къща за 200 000 лева.

Данъчната проверка на Лъчезар Иванов започна заради опита му да лобира за свой приятел митничар. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.