Като дете Зуека страдал от булимия – с видео

Васил Василев - Зуека
Васил Василев - Зуека

„Господарят на ефира“ Васил Василев – Зуека страдал от анорексия и криел комплекси заради неугледната си външност, разкриват негови приятели. 50- килограмовият актьор се срамувал от кльощавия си и недохранен вид, затова избягвал да се показва разсъблечен. Не обичал да ходи на море, за да не му се налага да остава само по бански. Рядко се съгласявал да хвърли дрехите, дори за комични роли.
46-годишният Васил Василев – Зуека бил злояд още от дете. Майка му тичала след него с лъжица в ръка, а малкият Васил стискал уста, сякаш се страхувал да не го отровят. И до днес с отвръщение си спомня за намазаните със свинска мас филийки, които трябвало да изяде преди да излезе да играе. Зузо, както наричали Зуека приятелите му, обаче хитрувал и ги мушкал зад шкафа в стаята си. Детската му шашма лъснала едва след години, когато баба му решила да прави ремонт и едва не получила удар от гледката зад мебелите.
Известният със сприхавия си нрав комик бил голям чешит още от дете. За да заякне, майка му го записала да тренира лека атлетика и дълъг скок.
Артистичният Васко обаче не искал да става артист, а актьор. Заради дребния си ръст, в училище имал особен статут на празничните манифестации. По време на тържествените шествия имал привилегията да носи транспарант с лика на някой партиен вожд, но веднъж силен вятър духнал плаката му и го понесъл като делтапланер сред съучениците му. След този случай

Слави Трифонов
Слави Трифонов

разрешавали на Зуека само да помахва с байраче.
Когато завършил училище, Васил Василев – Зуека решил да атакува НАТФИЗ, но заради по- нестандартната си външност, кандидатствал в специалност „Кукли“. Участието му в студентскаата програма „Ку-ку“, а след това и в „Каналето“ го изстрелва на върха на кариерата му.
Срамежливият Зуек, който като тийнейджър не можел да си хване гадже, изведнъж се оказал заобиколен от десетки фенки. Той обаче изненадващо напуска екипа на предаването през 97-ма година в навечерието на грандиозното лятно турне.
Зуека се оказва първият човек от актьорския състав, който напуска „Каналето“ и стартира разпада на славната трупа. Конфликтът между него и Слави Трифонов ескалира когато Дългия публично нарича доскорошния си приятел „лайнар“ и „подлец“ и разпорежда да не му се изплащат хонорари в размер на 300 $ от предишни негови ангажименти в „Каналето“.
Виж знаменития дует на Зуека и Слави Трифонов в песента „Дулсинея“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. „За да заякне, майка му го записала да тренира лека атлетика и дълъг скок.
    Артистичният Васко обаче не искал да става артист, а актьор.“

    Не ми беше понятно, че тези, които се занимават с атлетика са АРТИСТИ! Къде дремете, бе редактори, и има ли такива изобщо!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.