Сгащиха племенник на Петър Стоянов с наркотици

petarstПлеменник на бившия държавен глава Петър Стоянов е арестуван за притежание на хероин. Доктор Борис Кузманов, гинеколог в пловдивска частна болница, е задържан на входа на здравното заведение. Откритата у него стока е на стойност 1000 лева.

Новината за ареста на лекаря заради наркотици изумила колегите му. Кузманов има добра репутация, както и няколко специализации в чужбина.

Племенникът на Стоянови далеч не е единственият им близък уличен в престъпление. Синът на бившата първа двойка, Стефан Стоянов преди две години се забърка в грандиозен скандал. Тогава в квартирата на президентското чедо беше открит богат арсенал от незаконни оръжия, сред които дори снайпер и гранати.

Стефан Стоянов събудил съмнение у хазяите си, датско семейство, след като половин година

На Стоянови не им върви откъм роднини
На Стоянови не им върви откъм роднини

 не си плащал месечния наем от 750 евро. Собствениците дълго време мълчали, тъй като се надявали, че синът на бившия президент ще им се издължи. На шестия месец обаче, Стоянов спрял да им отговаря на обажданията.

Това принудило хазяите да разбият вратата и да нахълтат. В жилището царяло абсолютен хаос. Разхвърляни дрехи и мухлясала храна се търкаляли навсякъде из апартамента. Бяха открити и хапчета, за които така и не стана ясно дали са дрога. Когато отворили гардероба в спалнята, чужденците занемели от ужас. Между дрехите били скрити снайпер, пушка, пистолет и няколко гранати.

Това не е единственият случай, при който Стефан направи за резил семейството. След скандала с оръжията обаче, Петър и Антонина вдигнаха ръце от наследника си. Бившата президентска двойка се принуди да скрие сина си в чужбина, за да не ги срами повече в родината.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.