Плеймейтката Светлана Василева ще издава новия в. „Чук- чук“

svetlana2Плеймейтката Светлана Василева ще издава вестник.  Бившата любовница на Георги Иванов – Гонзо ще пробва да се реализира и като тв.водеща в предаване през есента. Мис- ката със съмнителна репутация от няколко месеца притежава  светски сайт.

Светлана разкри плановете си за развитие в медиите в ток-шоуто „На инат”. svetlana_vasilevaЗаядливото магаре Марк О Селски не пропусна да жегне плеймейтката по темата с финансовите й средства като я попита откъде намира пари за амбициозните си начинания. Светлана Василева „скромно” заяви, че все още има добри хора с възможности, които помагат на красиви жени. След тв. изявата й, из столичните клюкарници тръгнал слухът, че

Светлана се мъчи да излъска имиджа си на мъжемелачка
Светлана се мъчи да излъска имиджа си на мъжемелачка

може би вестникът й ще е по- нова версия на култовия „Чук- чук“ .

Плеймейтката отчаяно се опитва да скъса с имиджа си на секс- машина. Известната като Гонзовица моделка е твърдо решена да гради ново амплоа – на бизнесдама. Според нея, това ще й помогне да си намери стабилен мъж, с когото да създаде семейство.

Светлана Василева може би е единствената , която е спала с повече футболисти и от Николета Лозанова. Гонзовица не е особено обичана от колежките си плеймейтки. Черната Златка открито нападна Светлана, след като на светско парти й се наложи да седне на с нея на една маса. Устата бургазлийка нарече на Василева на висок глас проститутка и демонстративно се премести.

Светлана Василева недоумява защо жените спят с футболисти. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.