Радина Кърджилова също правила опит за самоубийство като героинята си Сияна

Радина Кърджилова сии срязала вените
Радина Кърджилова сии срязала вените

Бунтарския нрав на Радина Кърджилова отдавна е известен сред колегите й в театъра. Освен като щура и дива обаче, аверите на звездата от Стъклен дом я описват като крайно емоционално нестабилна. В епизод от предишния сезон на „Стъклен дом“ героинята на Радина опита да се самоубие, обесвайки се. Нещо подобно се е случвало и в живота на самата актриса. Преди година и половина тя също си посегнала, но дали съзнателно или не – историята мълчи.
радина кърджиловаЗа разлика от екранната Сияна, обаче Радина Кърджилова не увиснала на примка, а срязала вените си. За щастие, до фатален край не се стигнало. Днес на китките на Радина Кърджилова са останали само едва забележими белези от инцидента. До драматичната развръзка довел един телефонен скандал между звездата и гаджето й.
Същата вечер актрисата имала представление в театъра. След като изиграла етюдът си на сцената, тя се върнала в гримьорната и звъннала на гаджето си. Имали уговорка за среща. Но разговорът им прераснал в лют скандал. Виковете на Радина били дочутирадина кърджилова от колегите й, но никой не заподозрял докъде ще се стигне.
В един момент Радина Кърджилова изпаднала в истерия. С голи ръце счупила огледалото в гримьорната, а стъклата се забили в китките й. Кръвта на актрисата шурнала по пода, но тя била толкова афектирана, че не осъзнавала какво си е причинила. С кървящи пръсти продължила да набира номера на гаджето си и да му крещи в слушалката. Чак когато се освестила, усетила виене на свят, вероятно от обилната кръвозагуба. За нейн голям късмет в гримьорната довтасали нейни колеги, които й оказали първа

Уникални снимки: Радина Кърджилова и нейна колежка позират голи на частен купон в двора на вила в Бояна
Уникални снимки: Радина Кърджилова и нейна колежка позират голи на частен купон в двора на вила в Бояна

помощ. Превързали китките й с кърпи и я откарали с кола до института „Пирогов“.
Хирурзите закърпили вените на Радина Кърджилова и споделили, че се е отървала на косъм от сериозни усложнениия.
Въпреки преживения кървава инцидент отпреди година обаче, днес, година по-късно Кърджилова продължава да върши безумни и неуместни неща. Наскоро тя сподели, че все още си е парче скандалджийка и бунтарка и най- мразела някой да й казва какво да прави. Като доказателство за това тя сама разказва за инцидент в студентските й години. На купон в студентски град, на който довтасали полицаи да направят забележка за музиката, талантливата актриса в пияно състояние скочила да се разправя с ченгетата. И едва не я опандизили за дребно хулиганство!

Виж Радина Кърджилова в „Търси се…“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.