Любо Чука си татуира цялата рода по тялото – с видео

Любо Чука е превърнал кожата си в снимков албум
Любо Чука е превърнал кожата си в снимков албум

Любомир Симеонов – Любо Чука, известен в подземния свят като Бияч номер-1 на мафията, нашари цялото си тяло с ликовете на своето семейство. Страховитият бодигард на висаджията Таки е изографисал двете си деца, бившата си жена, сестра си и двамата си братя. Тарторът на всяващата ужас Банда на Чуковете, Любо Чука е татуирал на двете си ръце покойният си брат Славчо. Ликът на някогашният състезател по академично гребане, а впоследствие шеф на охраната на Таки неслучайно се мъдри върху лявата и дясната ръка на Любо – той посвещава всяка своя победа на него.
Чука още не може да прежали брат си Славчо! Всяка неделя сутрин ходи на гроба му и полага цветя върху огромната статуя. Мраморният паметник бе поръчан и платен от Таки, който се изръси с близо 100 хил. лв., споделят приятели на 125-килограмовия Любомир Симеонов.
liubo_chukaНа 18 август, 2004 г. Любо Чука видя с очите си как умира брат му. Неговият родственик издъхна в ръцете му след като бе направен на решето пред паркинг в столичния квартал „Павлово“. Самият Любо успя да оцелее в касапницата, спаси го отворената врата на джип „Мерцедес“ G класа, зад която се скри под дъжда от куршуми. По- големият от братята обаче падна мъртъв в кървавото отмъщение на Златко Баретата. Дни по- рано предводителите на Бандата на Чуковете помляха от бой 10-тина от най- верните хора на Златомир Иванов в столичното заведение „Най клуб“. Двамата братя Симеонови сами прегазиха най- здравите биячи на Златко Баретата, но Славчо плати с живота си за това.
Освен татуировките на покойния си брат, Любо е изобразил и ликовете на другия си брат, както и на своята сестра. Техните образи са до сърцето на мъжа с най- силните юмруци в държавата. До тях пък е първородният син на Любо Чука, а на гърба му е

Феновете на Любо Чука ще запомнят знаменития му двубой с Гари Гудридж
Феновете на Любо Чука ще запомнят знаменития му двубой с Гари Гудридж

изобразен по- малкият от наследниците на силовия боец.
Страховитият бивш състезател по академично гребане е татуирал на дясната си ръка и ЕГН-тата на дечицата си. Негови близка казват, че Чука е изографисал и името на голямата си любов на кръста.
Любо Симеонов се пенсионира преди две години, когато босът му Христофорос Аманатидис – Таки се оттегли в ЮАР и разпусна бригадите си. В знак на благодарност за вярната служба Любо Чука получи право да развива собствен бизнес, като му бе прехвърлена собствеността върху няколко паркинга и заведения в София.
Неотдавна мъжът с най- силните юмруци в държавата дебютира като състезател в силоните турнири ММА с гръмка победа над канадеца Гари Гудридж. На 27 май Любомир Симеонов, наричан още – Гребеца, отново ще излезе на ринга, този път срещу Джими Амбриз – Титана. Битката между двамата в Зимния дворец е очаквана с огромно нетърпение от почитателите на кървавия спорт.

Виж Любо Чука в действие!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.