Люба Кулезич се изпокара с Емил Кошлуков, замеря го с лаптоп – с видео

любаЗапознати със случая твърдят, че Люба Кулезич, която отскоро е в ТВ-7 и води няколкочасово предаване всяка неделя, се изнервяла много лесно и чупела компютри. Макар саркастичната водеща да се подвизава в луксозно студио и да е мощно рекламно лансирана от медиите на Делян Пеевски, предаването й има изключително нисък рейтинг, което я изкарвало извън нерви. Емил Кошлуков, чиято продуцентска фирма „Ноу Фрейм Медиа“ е основната в ТВ7, имал спречкване с водещата, като й поставил ултиматум или да направи нещо, за да повиши рейтинга, или да се замисли за смяна на работното място.

Люба Кулезич не се сдържала и докато спорела с Кошлуков, ударила новия си работен лаптоп в земята.

Кошлуков е недоволен от рейтинга на предаването
Кошлуков е недоволен от рейтинга на предаването

Освен от скучните теми в предаването, зрителите недоволствали и от новата визия на Кулезич, която според повечето от тях никак не й подхождала, а натруфените й тоалети били повече от неприятни.
Шефът на Търговската корпоративна банка, Цветан Василев също имал проблеми с водещата. Всъщност той финансира мощната рекламна кампанния на медиите на Делян Пеевски, но вече настоявал за смяна на водещата.

По поръчка на шефовете си в ТВ-7, за да я върне на екран, продажната Люба Кулезич излъска имиджа на тотално компрометираната Албена Вулева! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.