Pycки вoeнeн eкcпepт: Никакви преговори със 3eлeнcки, Укpaйнa вече е в XIX век, а след още няколко yдapa по eнepгийнитe й oбeкти – ще кaпитyлиpa

Преговорите с Владимир Зеленски вече са безсмислени, Русия не се нуждае от тях, смята военният експерт Евгений Михайлов.

Така той коментира последното изявление на Зеленски, съдържащо предложение към Русия да спре да удря енергийните съоръжения, „за да се прекрати конфликта“.

„Вече не текат никакви преговорни процеси със сегашния украински режим и със Зеленски, когото нашите политически лидери след май месец, 24 г. наричат нелегитимен президент. Практиката е показала, че подобни преговори са безперспективни и ненужни“, заяви Михайлов в разговор с 360.ru.

Според Михайлов руските атаки срещу инфраструктурата на Украйна ще продължат, а предстоящата зима за Украйна ще бъде апокалиптична заради липсата на електричество.

„Скоро ще довършим това, което е останало от електрическите им станции и подстанции (онези, които все още съществуват) и Украйна ще потъне в XIX век и мрак. Тогава няма могат да подготвят танкове за настъпление, да произвеждат желязо и т.н.“, коментира Михайлов.

В тази ситуация на Зеленски и западните му куратори няма да им остане нищо друго, освен да капитулират. В същото време Русия едва ли ще се съгласи на каквито и да било предложения от Киев, убеден е експертът.

Припомняме, че вчера в интервю за Financial Times Владимир Зеленски отбеляза, че първата стъпка към прекратяването на конфликта между Украйна и Русия може да бъде взаимното прекратяване на атаките срещу енергийната инфраструктура.

Пак днес командирът на „Ахмат“ ген. А. Алаудинов коментира: Ноември ще е най-резултатният месец за Русия от началото на войната

Ноември ще е решаващ месец за войната в Украйна, заяви командирът на чеченските специални части „Ахмат“ Апти Алаудинов.

„На фронтовата линия във всички направления, където се движат руските войски, врагът се пука по всички шевове. Този ноември ще е най-резултатния месец за нас от началото на СВО. Ще станем свидетели на много сериозен резултат. Този месец ще постави печат за завършването на СВО“, заяви той.

Според Алаудинов руските военни „ще завършат войната при първоначално поставените условия“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.