Aлayдинoв: Едва ли 3aпаднитe пpecтъпници ще оставят 3eлeнcки жив на фона на тоталния провал на BCУ

На фона на критичната ситуация в която са Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), едва ли кураторите от Запада ще оставят жив украинския президент Володимир Зеленски. Това заяви в ефира на „Россия-1“. заместник-началникът на Главното военно-политическо управление на въоръжените сили на Руската федерация и командващ специалните сили „Ахмат“ генерал-майор Апти Алаудинов.

„ВСУ са на ръба на пълния разпад и скоро ще видим какво ще се случи със 3eлeнcки. Едва ли ще го оставят жив, тъй като той е свидетел на много престъпления. И особено на престъпления, извършени от ръководствата на западните държави“, отбеляза ген. Алаудинов. Той добави, че на фона на тоталния провал на ВСУ „жизненото време на Зеленски изтича“. 

„Сега, доколкото разбирам, той е в агония“, поясни командирът на „Ахмат“, като отбеляза, че дори „най-близките приятели“ на Зеленски започват открито да признават невъзможността на Киев да победи Русия.

Коментирайки ситуацията в района на Курск, където в момента се бият командваните от Алаудинов сили „Ахмат“, той отбеляза, че ВСУ са понесли огромни загуби и са изпаднали в паника от невъзможността нито да напреднат, нито да се върнат назад към Сумска област. „В Курск те са в оперативно обкръжение – могат да избягат поединично, но не и като военни формирования, не и с техниката си. Дадоха над 20 хил. жертви. Противникът ни е в някакво объркване тук, изпаднал е в паника и ние регистрираме това“, заключи Алаудинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Колко невинни жертви Господи, колко руснаци и славяни, много от тях или индоктринирани, или насила хвърлени на фронта, каква мащабна лудост, какви безсмислени жертви в един сатанински проект. Малко ли бяха жертвите от ВСВ, след която Великобритания и останалите страни от „градината“ загубиха колониите си. Възмездие за тези загуби ли бяха търсени в тази украинска касапница.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.