Стивън Сегал: Готов съм да воювам за Русия и да умра за Путин и руския народ (С ВИДЕО)

Стивън Сегал, специален представител на руското външно министерство по руско-американските хуманитарни връзки, заяви, че при необходимост е готов да се бие на страната на Руската федерация в специалната военна операция в Украйна.

„На следващия ден (след началото на спецоперацията) написах писмо и се уверих, че то най-вероятно ще стигне до президента. И в писмото му написах, че сега ще видим кои са истинските ни съотечественици, кои са ни приятели и кои врагове. Аз ще бъда на страната на моя президент и ще се сражавам на страната на моя президент“, казва Сегал в документалния си филм „В името на справедливостта“, публикуван в медийната платформа „Смотрим.ру„. Във филма, който можете да гледате и в нашия сайт под тази статия, Сегал казва още, че „ако се наложи“, ще умре за своя президент.

Стивън Сегал е уверен, че Русия ще спечели специалната военна операция в Украйна, защото основната сила на Русия е истината. „Смятам се за руснак, моите предци са от Русия. Сигурен съм, че основната причина да победим е, че сме прави. Вярвам, че това е война между доброто и злото“, подчертава той в документалния си филм „В името на справедливостта“. – Вярвам, че Бог е на наша страна. Затова ще победим. Разбира се, ние имаме най-добрите войници, оръжия и командири, но в крайна сметка най-голямата ни сила е, че сме прави.

Сегал смята, че всички оценки на руския президент Владимир Путин относно разширяването на НАТО и заплахата за Руската федерация са верни. „И оттогава те (страните от НАТО) на практика ни обкръжиха. Ето това заплашваше бившия Съветски съюз, а сега и Русия. И това е причината, поради която Владимир Путин трябваше да предприеме стъпки, за да защити самото ни съществуване“, подчерта специалният представител на руското външно министерство.

Според Стивън Сегал действията на Запада в Украйна създават реална заплаха за Русия. „Западът е планирал това от дълго време – пълзяха към границите на Русия докато стигнат до положение, при което да могат да дойдат в Украйна, да прехвърлят там силите си със специално назначение и да започнат да обучават нацистите, да вкарат различно специално оборудване, жива сила и да създадат ситуация, от която да ни стане безпощадно ясно, че сме изправени пред реална екзистенциална заплаха за физическото оцеляване на Русия“, добави Сегал.

ГЛЕДАЙ ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФИЛМ НА СТИВЪН СЕГАЛ „В ИМЕТО НА СПРАВЕДЛИВОСТТА“ ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.