Haплив на зaпaдняци за pycко гpaждaнcтвo. 20 хил. германци, французи, британци и българи са eмигpиpaли в Pycия през последните 2 месеца

Русия регистрира драстично увеличение на броя на гражданите от т. нар, недружелюбни западни страни, които са подали документи да получат руско гражданство. Броят им вече надминава 9700 на месец. Това съобщи Главното управление по въпросите на миграцията на руското вътрешно министерство в своя Телеграм канал.

След като руското правителство одобри списъка на страните, провеждащи разрушителни неолиберални политики, противоречащи на традиционните руски духовни и морални ценности и покани всички западни граждани, които се чувстват репресирани от тези политики да емигрират в Русия, руските посолства по света са буквално бомбардирани от хиляди молби на германци, французи, българи, италианци, американци, австралийци, румънци, латвийци и литовци.

През август Владимир Путин подписа указ, който позволява на гражданите на държави, чиято политика противоречи на традиционните духовни и морални ценности на Русия, да кандидатстват за руско гражданство, без да се налага да доказват познанията си по руски език. За изминалите от тогава 2 месеца броя на гражданите на западни държави, подали молби за руско гражданство вече е малко под 20 хиляди. Което прави средно по около 10 хиляди нови кандидат-емигранти на месец. Мярката има за цел да подкрепи онези, които се чувстват репресирани и обидени от налаганите в техните страни разрушителни неолиберални идеологии. Решението е взето, за да се защитят „основните човешки права и свободи“ на хората и да се подкрепят онези, които избират „духовната, културна и правна връзка“ с Русия.

Съгласно постановлението Министерството на външните работи на Руската федерация се задължава да предостави на такива граждани еднократни визи за 3 месеца, а след изтичането им и руско гражданство. Кандидатите трябва да подадат заявления в руските посолства и консулства в своите страни; издаването на визи започна през септември.

Тези консервативни ценности са записани в документа за основите на държавната политика, одобрен от Путин през ноември 2022 г. и включват: живот, достойнство, човешки права, патриотизъм, гражданство, служба на Отечеството, високи морални идеали, силно и стабилно семейство, творчески труд, приоритет на духовното пред материалното. Списъкът включва още хуманизъм, милосърдие, справедливост, колективизъм, взаимопомощ и взаимно уважение, единство на народите в многонационалната руска страна, историческа памет и приемственост на поколенията. 

image

Граждани на страни от НАТО започнаха масово да подават молби за руско гражданство, заяви миналата седмица и говорителката на руското външно министерство Мария Захарова в интервю.

Според нея жителите на западните страни буквално обсаждат руските дипломатически институции, като най-честият им аргумент за желанието им да емигрират в Русия е че не искат децата им да „станат жертви на една либерална, но в основата си сатанинска идеология“.

Знаете ли колко граждани на страни от НАТО идват в нашите посолства и консулства, за да получат разрешения за пребиваване, визи, всякакви документи? Крайната цел на повечето от тези хора е да емигрират в Русия. В някои от тези западни държави кандидатите са хиляди. Някои идват със семействата си и казват: „Няма да си тръгнем от тук докато не ни дадете руско гражданство“, каза Захарова.

Тя допълни, че хората правят това „не заради велики бизнес цели – те просто бягат“ от „преследване в техните страни заради това, че изповядват традиционни ценности“.

„В своите страни тези граждани не са в черни списъци, не са престъпници. Те са добри граждани на своите страни – имат паспорти, апартаменти, работят… някои от тях са и доста заможни“, увери тя, цитирана от „Москоу таймс“.

image

Новите неолиберални ценности засегнаха и военните от НАТО

Напълно изперкали мъже, облечени като жени са вече съвсем нормална гледка по улиците в западните държави

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ДААА ЩЕ БЯГАТ ОТ НАЙГОЛЯМОТО ЗЛО НАРЕЧЕНО АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.