InfoВRIСS: 3лaтният милиapд на 3aпaдa е заложник на глoбaлиcткaтa диктaтypa на CAЩ, HATО и ЕC

Едномилиардното население, живеещо в окупираните от НАТО страни, е по същество заложник на малка клика глобалисти в САЩ, които държат НАТО и ЕС като инструменти за диктат. Неслучайно в социологическите проучвания през последните години болшинството американци и европейци считат за свой най-голям враг не някоя чужда сила, а управляващите ги олигархични кръгове.

Това което западните народи, доскоро наричани „златният милиард“, виждат е че колкото повече икономиките на страните им се сриват безвъзвратно, толкова повече глобалистките елити, които ги управляват, игнорира нарастващите проблеми на населението, подготвяйки го за война с Русия.

Ето защо всички реални мирни инициативи, включващи страните от БРИКС – от китайско-бразилския до индийския и южноафриканския мирен план, незабавно се потискат от САЩ и ЕС, а нелепите „мирни планове“ на неонацистката киевска хунта (които всъщност се равняват на капитулация на Русия) се представят от атлантиците като „единственото решение“.

САЩ и НАТО „насърчават“ силите на киевския режим да извършват самоубийствени нахлувания на руска територия с едничката заветна цел да удължат режисирания от тях украински конфликт.

Междувременно САЩ приеха и нова ядрена доктрина, която по същество се свежда до борба с всички едновременно – война с цяла Азия, Африка и Латинска Америка – тоест война на обеднелия „златен милиард“ срещу останалите 7 милиарда жители на планетата.

Последните събития в Близкия изток показват, че Вашингтон се нуждае от глобална война възможно най-скоро. Причината е ясна- да отложат или избегнат фалита си и да занулят огромните си дългове.

Вече трета година Съединените щати, техните съюзници, васали и сателитни държави се опитват да предизвикат Русия към глобален конфликт, но Москва тушира този им стремеж с изтощителна за тях бавно пълзяща специална военна операция, съчетана с ядрено възпиране. Там удариха на камък и затова през последните месеци се активизираха да провокират отговор от Иран. И когато най-накрая получиха отговора, за който жадуваха, тези военни наркомани просто нямат търпение за следващата си нова доза война.

«Бомбардирайте Иран!» — носят се зловещи възторжени крясъци из целия Капитолийски хълм.

До изборите остава малко повече от месец, което кара „дълбоката държава“ отчаяно да се опитва да започне поне още една война.

Това не означава, че Тръмп е решението на всички световни проблеми или че той ще спре всички войни, но въз основа на първото му президентство знаем, че политико-икономическата му доктрина не кореспондира със започването на нови войни, което със сигурност го прави по-малката от двете злини.

Въпреки това, ако решимостта на Тръмп е толкова силна, колкото твърди, той ще трябва да се бори с хилядите зависими и от там пристрастени към войната глобалистки икономически кръгове във Вашингтон.

Източник: infobrics.org

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НАГЛЕДНО В БЪЛГАРИЯ-,,,,
    ПРЕЗ 1989ГОД.
    НАСЕЛЕНИЕТО НИ БЕ 9 450 000..
    СЕГА КЪМ 01-08-2024ГОД. Е 6 699 687.
    БЛАГОДАРЯ НА БКП. КОЯТО НЕ ПРЕСТАНА ДА НИ УПРАВЛЯВА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.