Изpaeл е изкycтвeнa държава, eвpeйcкa нация не съществува. Анализ на Георги Милков за войните на Изpaeл, за Иpaн и за Близкия изтoк (ПРЕПОРЪЧВАМЕ!)

Представяме ви изключително задълбочения и интересен анализ на журналиста, специалист по Близкия Изток и геополитически анализатор Георги Милков. журналиста Георги Милков. Във Видеото долу Милков разяснява процесите в Близкия изток – за тактическите и стратегически дилеми на Израел, за генезиса на Хамас и Хизбула, любопитните моменти от биографията на Бенямин Нетаняху и за културната и историческа дълбочина на Иран. Георги Милков представя процесите в тази част на света по един съвършено различен от конвенционалните анализи начин. Съществува ли еврейска нация. Кой, как и защо създаде Израел? Защо Израел рязко полудя и отчаяно се опитва да подпали глобална война срещу целия арабски свят. Има ли бъдеще тази държава след предстоящата смяна на отиващия си еднополюсен световен ред? Учудващо и даже шокиращо беше за нас от Skandalno.net да намерим видео с подобно крайно истинно и достоверно откъм фактология и анализ съдържание в YouTube-канал на държавната телевизия БНТ, която за нищо на света не би си позволила да го излъчи в ефира на телевизията. Мерзостите на пропагандата явно са натежали до крайност в душата на някой от редакторите в БНТ, та все пак е решил да не смазва съвестта си докрай и го е пуснал. Приятно гледане:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Малко хора осъзнават, че се води библейска битка. Тя се води отдавна.
    Не го осъзнават, защото не вярват в Бог.
    И така: Ной има трима синове: Сим, Хам и Яфет.
    Останалото си го прочетете- имате библии.
    Води се битка между Дуло- праведните наследници на Сим- и другото си го открийте.
    Що се отнася до рода Дуло- били са християни от Авитохол-
    Атила(скити-българи)- за това свидетелства кръста на розетката от Плиска. Засега толкоз- да не изпаднете в когнитивен дисонанс.

  2. Не знам къде сте спали, но тази д@ржава е описана в книгите като прокси на проксито фащ- с цел широкомащабен в@енен конфликт, след който да бъде наложено единно св. правителство и единна р@лигия на аи.
    На последната сесия на ООН има 4 държави против: Русия, Иран, Северна Корея и Никарагуа!
    ???
    Вие къде спахте?

  3. Натаняу има избор след изборите САШ, добролно пенсия или затвор, Насрала е с титла сеид, потомък на Пророка, и с право да управлява в религиозен план, в хизбула корупция няма, тя така възвиква да грижи най бедните. Иран не я основава, те са перси, но титла аятолах е подобна, хизбула спаси сирийския Асад от ислямската държава спонсорирана от Израел, и към триъгьлника Москва Пекин Техеран, цяла Азия, Афганистан е с тях, се прибавя и Дамаск, близък изток. От 1947 по предлажение Труман къвета сигурност е обянил палестинската държава, Приемната дъшеря Камала Харис е пропалестинка, но предизборно се трае. Страните допуснали прелитане самолети Израел за бомбене Иран хусите предупредиха, че стават врагове и ще отговорят

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.