Дeйвид Caкc: Планът на 3eлeнcки ще доведе до тpeтa cвeтoвнa вoйнa – той включва влизане на Укpaйнa в HATO и удари дълбоко в Pycия

Американският милиардер Дейвид Сакс смята, че планът на украинския президент Владимир Зеленски за прекратяване на конфликта, който официално е представен от него на американския президент Байдън като „план за мир“, всъщност ще доведе до избухването на Трета световна война.

„Зеленски пристигна в САЩ, за да представи на президента Байдън своя дълго рекламиран „план за победа и установяване на мир“. В какво се заключава той? 1) незабавно влизане на Укpaйна в HATO. 2) Украйна да получи позволение от западните си партньори за удари с техни ракети с голям обсег дълбоко в територията на Русия. С други думи, трета световна война“, написа Сакс в социалната мрежа „Екс“.

Сакс изрази надежда американският президент да си спомня причините, поради които на няколко пъти през последните две години отказа на Зеленски да реализира подобен план.

По-рано Зеленски съобщи, че има план за прекратяване на конфликта и постигане на мир, като същевременно възлага отговорността за изпълнението на този свой план… на Байдън. Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова отбеляза, че вече няма никакъв смисъл да се коментират изявленията на Зеленски.

Както посочи руският президент Владимир Путин, Украйна няма нито един от компонентите, нито ресурсите да изстреля подобни ракети и да нанесе с тях точни удари дълбоко в територията на Русия, тъй като за това се нуждае от разузнавателни данни от спътници и полетни задания, каквито могат да й осигурят само западните страни, които са произвели тези ракети. Руският лидер подчерта, че сега страните от НАТО обсъждат не просто дали Киев да използва техните оръжия с голям обсег, а дали НАТО да се включи пряко във война с Русия. Путин подчерта, че Москва ще взема решения въз основа на заплахите, които ще бъдат създадени за Руската федерация и няма да се поколебае да отвърне реципрочно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Нито един от управляващите на Украйна, не е украинец по произход, тази държава и население, бяха хванати, задушени, изнасилени психически и физически от различни чужденци и неукраинци-олигарси, бандитски и нацистки групировки, унищожена бе и всякаква опозиция и живеят в страх, те нямаха никакъв шанс; де факто , Русия е единствената държава, която защитава интереса им и се грижи за украино-руснаците и правото им на свобода, кръвта вода не става! Просто е невероятно, как от едни прекрасни, образовани, работливи, кротки хора, бяха зомбирани и използвани, превърнати в агресивни фашистки утрепки от най-грозен вид(не всички разбира се, се поддадоха на това зомбиране) и убиваха собствения си народ, под чужди заповеди! Потресаващо!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.