Военен от САЩ: Украйна успя да вбеси Русия. След атаката срещу Курск руския народ вече иска война до пълната капитулация на Киев (С ВИДЕО)

Действията на въоръжените сили на Украйна в пограничните райони на Русия станаха последната капка, която преля чашата на търпението на руския народ — никой в Русия вече няма да позволи на Путин да действа толкова хуманно, както досега, никой няма да му позволли повече да води каквито и да е мирни преговори. Това каза полковникът от американската армия в оставка Дъглас Макгрегър в интервю за друг висш американски военен в оставка полк. Даниел Дейвис са YouTube канала му Daniel Davis / Deep Dive.

Населението на Русия сега се е сплотило така силно, както никога през последните десетилетия. Това е опасно за Украйна. Не забравяйте, че в самата Русия живеят около 174 различни етнически групи. Малко се знае у нас за различните етноси в Русия, но там има множество монголски, татарски, тюрски народи, които имат своята ясна идентичност, богата история, обширни културни основи и които са част от Русия, защото са малобройни и по тая причина в огромната си част сами са се присъединили към Руската империя доброволно, за да оцелеят.

Руснаците се отнасят добре към тях. Путин много внимателно следи всички тези народности да имат равни права пред закона.

Това беше една от причините, поради която той вкара войските в източна Украйна — за да принуди дошлия на власт чрез преврат нов киевски режим да се отнася към руснаците, живеещи на украинска земя, като с равни. Впоследствие голяма част от тях – онези в Донбас взеха руски паспорти и беше абсолютно наложително Русия да се намеси, за да ги предпази от геноцид.

Навлизането на руските войски с цел да респектират киевския режим завърши с фарс. И нямаше как да е иначе, защото САЩ и Великобритания инсталираха режима в Украйна за да се конфронтира, а не да се помирява с Русия. И в резултат се наложи нахлулите руски войски да останат в Украйна, за да защитят руснаците, живеещи на нейна територия. Струва ми се, че Украйна събуди звяра, много страшен звяр, който ние на Запад от самото начало силно недооценявахме.

Ние не разбираме, че една от причините в началото руските войски така внимателно да пипат и да се движат напред на пръсти, е не само по причина, че те искаха да избегнат ненужните жертви — но те и никога не са искали да навлизат отвъд териториите, в които живее компактно дискриминирано руско население, което те целяха да освободят.

Нещо повече, те не искат да управляват там, не искат да властват или да контролират територии, на които живее население, което се счита за украинско. Те не са глупаци. Руснаците ги устройва украинците да се самоуправляват.

Те просто искат тази страна да си остане военно неутрална – да не представлява заплаха за Русия — което очевидно не съвпада с желанието на Запада.
Ситуацията в Русия обаче се промени: населението там е разгневено, разярено — при това много по- разгневено и разярено, отколкото считат хората на Запад.

Руския народ вече публично призовава президента Путин да тръгне на Запад, да пресече Днепър, да разгроми всичко, което се намира в Украйна, да установи над нея пълен контрол.

Честно казано, президентът Путин не иска да прави това. И никога не е искал.

Него го интересуват само руснаците, живеещи на територията на Украйна, както и Русия да получи гаранции, че те няма повече да бъдат подложени на издевателства.

За съжаление, сега достигнахме до този момент, в който населението на Русия казва, че това не е достатъчно:

«Никакъв мир! Няма да заспим, докато токсичната Западна Украйна остава постоянен източник на конфликт и враждебност по отношение на Русия».

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Аз съм завършен привърженик на Владимирович и всеки ден се моля, той да продължи да е начело на Русия още дълго време. Тъпаците са забравили, че след най-голямата битка през втората световна война – тази за Курск, руските части спряха чак в Берлин. Повикът за миналото в Русия е най-силен – вижте само парадите на „безсмъртния полк“. Но всичко си има край – дано търпението на Владимирович да е безкрайно!Дано.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.