Бившият външен министър на Австрия към Германия: Вие нормални ли сте, не схващате ли какво означават германски танкове отново на руска земя? (С ВИДЕО)

Карин Кнайсъл се обърна остро към загубилото връзка с реалността германско правителство заради разрешението му ВСУ да използва немски танкове и БМП на територията на Русия

На снимката: Карин Кнайсъл – федерален министър по европейските и международните въпроси на Австрия (2017 г.–2019 г.)

Германското правителство не разбира и няма как да разбере руското общество

Разрешението, което Германия даде на Украйна да използва германска военна техника за нахлуването си на руска територия в Курска област говори за пълно неразбиране на руското общество, заяви бившият външен министър на Австрия Карин Кнайсъл в интервю за YouTube канала Flavio von Witzleben.

Според бившия външен министър присъствието на германски танкове на руска територия буди основателна ярост сред руските граждани.

„С този свой акт германското федерално правителство постъпи не просто безсмислено, а изключително безотговорно и рисково“, заяви тя възмутено.

Тя отбеляза, че историята и паметта за предците играят огромна роля в живота на руснаците. А най-чувствителна и жива в съзнанието и паметта им е онази част от тяхната история, която е свързана с Втората световна война. Според Кнайсъл това силно отличава руснаците от германците, които заради гузна съвест са се постарали да заличат от паметта на поколенията онзи период от историята на родната им. До степен, че днешните германци са слабо информирани и съответно безчувствени към онези събития.

„В отличие от това, във всяко село в Русия има паметник на загиналите в борбата с нацизма“, добави политикът.

По-рано немското издание Bild съобщи, че най-малко три германски бойни машини на пехотата Marder вече са унищожени в Курска област.

На свой ред председателят на комисията по отбрана на германския Бундестаг Маркус Фабер се опита да оправдае използването на немски оръжия от Киев, като каза, че след изпращането им в Украйна тези оръжия, включително танковете Leopard 2, стават украински и Германия не би могла да носи повече каквато и да е отговорност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ако бяха нормални нямаше:
    1.Да се прикриват издевателствата и изнасилванията над немските жени и момичета от страна на емигрантите, както и
    2.Всяко второ новородено да носи името Мехмед.
    А за историческата памет просто нямам думи.

  2. Просто тъпите шваби забравят уроците на историята.
    Швабски танкове на Руска земя означава Руски танкове в Берлин, Руско знаме над Райхстага, Нюрнбергски процес, бесилки за най – отявлените нацисти и т.н.
    Историята се повтаря, само че този път Русия няма да бъде спряна в настъплението си срещу нацизма до Берлин, а ще прегази по – нататък и няма да има американска и английска зона в германия и Европа.
    Шваби, френски макарони и вся остальная сволочь – УЧЕТЕ СКОРОСТНО РУСКИ ЕЗИК, ЗА ДА РАЗБИРАТЕ ГОСПОДАРИТЕ СИ!

  3. като не могат швабите да си представят техни танкове на руска земя , ще видят с очите си руски танкове на немска земя

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.