Ирландски журналист: Политическите елити в Европа и САЩ не позволяват на гражданите си да чуят какво казва Путин, защото ги е страх, че те ще се съгласят с него

Чей Боуз: Западните елити целят унищожението на Европа

Западните политически елити поддържат високо ниво на цензура в ЕС и САЩ, за да не слушат гражданите им какво реално казва руския президент Владимир Путин, за да не чуят неприятните истини за Вашингтон и Брюксел, които той изрича. Това написа ирландският журналист Чей Боуз в профила си в социалната мрежа „X“:

„Сега става все по-очевидно защо политическите елити в Европа и САЩ така отчаяно решително цензурират всяка информация, идваща от Русия. Искат да ви попречат да чуете какво всъщност казва Путин, защото е много вероятно да се съгласите с него.

Към публикацията си в „Х“ ирландският журналист прилага и видеоклип от речта на Путин на форума „Валдай“, в която президентът на Русия припомня използването на ядрени оръжия от САЩ срещу Япония през 1945 г. В речта си руският лидер отбелязва, че не е имало никаква военна причина да се хвърлят ядрени бомби върху Хирошима и Нагасаки.

Малко по-късно Чей Боуз написа втори, още един по-провокативен, пост:

Западните медии последователно и много грижливо избягват да ви съобщават за бомбардировките на Киев срещу гражданска инфраструктура в Русия.

Само за една нощ руската противовъздушна отбрана свали цели 14 украински дрона и четири тактически ракети „Точка-У“ над Курск, а още 16 безпилотни дрона бяха свалени над Воронеж, 3 над Белгород и по един над Брянск и Орел“.

В трети свой коментар журналистът пише, че Западът е обсебен от идеята, че Русия е авторитарна държава и не признава за легитимни президентските избори там, а също и тези които Русия проведе в Крим и в Донбас. А в същото време „техният любимец и знаме на Свободата и Демокрацията – украинският президент Владимир Зеленски, направо забрани изборите в Украйна.“

И още: „Докато Западните елити произнасят хвалебствени речи за „свободата“ във Франция, в Украйна резултатът от техния проект е авторитарна държава“.

И още: „САЩ не признават изборите във Венецуела и я подлагат на ембарго, защото Мадуро бил авторитарен лидер, но не им пречеше с десетилетия да са в близки приятелски отношения със Саудитска Арабия и останалите петролни абсолютни монархии от Близкия Изток, в които такова понятие „избори“ дори не съществува“, пише Боуз.

С проекта си Украйна, който хвърлиха в унищожителна война срещу Русия, западните елити показват, че искат същото бъдеще и за Европа и САЩ – похищения, корупция и масова смърт. Това заяви в социалната мрежа „X“ ирландският журналист и геополитически анализатор Чей Боуз.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ирландия се държаха достойно и в европейския парламент и изобщо, говореха истината!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.