Су-34 удариха ВСУ в Курска област

Фронтови бомбардировачи Су-34 нанесоха удари по Въоръжените сили на Украйна в пограничната Курска област, съобщиха от руското министерство на отбраната.

„Екипажи на многофункционалните свръхзвукови изтребители-бомбардировачи Су-34 на Въздушно-космическите сили нанесоха удари през нощта по струпаната жива сила и военна техника на Въоръжените сили на Украйна в пограничната Курска област“, ​​се казва в съобщението.

По данни на военното министерство ударите са били нанесени по разузнати цели с обемно-детониращи авиобомби ODAB-500 с универсален модул за планиране и коригиране. След като получиха потвърждение от разузнаването, че целите са унищожени, екипажите се върнаха безопасно в базата си.

Междувременно руските танкисти заеха огневи позиции за унищожаване на мобилни бронирани групи на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничната Курска област, съобщиха още от руското министерство на отбраната.

Руските военни са унищожили произведена в САЩ бронирана машина MaxxPro на ВСУ и още десетки танкове и БТР-и.

Създадени са маневрени групи от оператори на безпилотни летателни апарати (БПЛА) за унищожаване на блиндажи, жива сила и различна военна техника на ВСУ. Бойците са оборудвани с най-модерни дронове със специални камери за работа през нощта. В зависимост от мисията безпилотните летателни апарати са оборудвани както с гранати, така и с гранатомети.

През нощта системите за противовъздушна отбрана са свалили 32 украински безпилотни летателни апарата над Курска и Ярославска област. „При опит на киевския режим да извърши терористична атака с помощта на безпилотни летателни апарати срещу обекти на територията на Руската федерация, дежурните системи за противовъздушна отбрана са прехванали и унищожили 32 БПЛА от самолетен тип“, отбелязват от ведомството. 26 безпилотни апарата са свалени над Курска област, още шест над Ярославска област.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. До като нашите евроатлантици чакат обещаните и платени преди години F-16 блок70, по 200 милиона бройката,светът и методите на война се промениха драстично в такава степен, че тези супер скъпи самолети и да ги доставят няма да ни вършат никаква работа, особено пък като се знае общия враг, руската федерация.Досега си мислех, че от нашите политици по-тъпи и по-продажни в Европа и света няма. Украинските се оказаха с едни гърди преди нас. В това няма нищо успокоително, ако все пак не ни вкарат в огъня, обезпечихме си презрението на братушките до пълното ни изчезване.

  2. Военните историци най-сетне откриха произхода на името на руския град Курск:

    „Всяка чужда сила, която атакува Русия, наближавайки град Курск, накрая се нахаква на големия руски КУР”.

  3. От всичко на което сме свидетели, нека не забравяме сатанинските, пъклени планове на англосаксонците, на тези които управляват парите в света не от вчера. Удоволствието и радостта да гледаш как се самоизбиват руснаци едни други, как зомбираните украинци изгарят ежедневно в месомелачката на съвременната война и да потриваш доволно ръце, че руското славянско население се само изтребва.Да гледаш как цяла Европа не само одобрява тази касапница, но и участва активно в нея, как одобрява мълчаливо и геноцида в Палестина. Това е криминално участие в едно дело, което няма нищо общо със догмите на коя да е религия. Липсва онази любов, която прави хората човеци.

    • Пич, не са англосаксонците, които управляват, а еврейските демони, които са в сянка.

      Помисли – всички централни банки са чифутски, както и корпорациите. Американският конгрес е на 70% съставен от евреи. Федералният резерв на Щатите, МВФ и СБ са собственост на чифутската династия Ротшилд. И много много други ключови бизнеси и политически позиции са под еврейски контрол. ОК?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.