САТАНИАДА

Названията „Джендъриада“, „Макрониада“, „Педалиада“ вече здраво залепнаха за нещото, което се случва ния дни в Париж и което би трябвало да носи благородното име „Олимпиада“.  Рекламодателите погнусени късат договорите и се оттеглят. Уплашени именно от загубата на милиарди евро от спонсорите, ротшилдоидите взеха да се „извиняват“ – тоест да ни будалкат в обичайния си стил. „Тайната вечеря“ не била „Тайната вечеря“, а „Синият Дионис“. „Обезглавената Мария-Антоанета“ не била „обезглавената Мария-Антоанета“, а някаква си там революционерша или Бабет отива на война. „Конникът на Апокалипсиса“ не бил „Конникът на Апокалипсиса“, а Жана д’Арк или шуреят на Макрон, който му се пада съпруга. И т.н. и т.н. все в лигав джендърски дух.

Струва ми се унизително да преглъщаме подобни „извинения“, които не са нищо друго, освен допълнителна доза подигравки. Призовавам всички християни, дошли в Париж в качеството си на спортисти, журналисти и гости – да напуснат тая територия на позора.

Ръководителите на Ислямска република Иран и президентът на Турция Ердоган реагираха изключително остро на поругаването на християнската религия в сатанистки Париж, но християнските народи не чуха ни дума на протест от своите „политици“ – с изключение на Орбан и Томаш Тараба, вицепремиер на Словакия. Какво можем да очакваме от поплювковци като наш Радев, които тичат да се молят в синагогите за кефа на Нетаняху? С достойното си поведение мюсюлманските лидери зашиха оглушителен шамар на псевдохристиянската предателска сган.

Сигурна съм, че оттук нататък олимпиади няма да бъдат провеждани. Осквернен с джендърски екскременти е самият дух на олимпизма. В древна Елада, по време на Олимпийските игри са секвали всички войни и конфликти. Наставал е свещен мир, по време на който човекът е показвал най-доброто, на което е способен. Състезавали са се не само атлети, но и поети, драматурзи, оратори. Всяко олимпийско постижение е било победа на мира, съзиданието и красотата над войната, разрухата и смъртта.

А какво виждаме днес? Точно по време на „Сатаниадата“ ( мисля, че това е точното определение на кощунственото сборище в Париж ) Израел взриви Бейрут и уби лидера на Хамас, когото преди това садистично лиши от трима синове и внуци. И Конникът на бледия кон продължава да галопира в Газа. Стотици палестински деца са прецизно прострелвани с огнестрелно оръжие в главите и сърцата. Докато „Синият Дионис“ ни показва боядисания си фалос от чинията на канибалите.

Автор: Милена Върбанова

Вижте също и коментара на Волен Сидеров относно сатанистките символи на Олимпиадата в Париж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Безспорно е, че в една статия с ограничен обем не могат да се включат всички значими за дадено събитие факти. Но в материалите за това което става в Париж, според мен трябва да се изтъкнат задължително и следните два момента. Поради промяна на правилата за провеждане на състезанието по бокс се стигна до ситуация, че на ринга се изправят като противници – биологични жени и джендъри – лица, които имат друг първичен биологичен пол. Какво ли ще бъде развитието на това официално разбиране, просто не мога да си представя. По общият въпрос е какво представляват днес олимпийските игри – състезание на платени професионални спортисти или състезание на атлети които отговарят на принципите посочени още от Пиер де Кубертен – липса на професионалност в олимпийското движение. Това вече не е спорт а професионално занятие – спортист,платен спортист – т.е работник в дадена спортна дисциплина. Допустимо е но не и за участие в олимпийски игри. За естетическата страна на събитието просто ще кажа, че още преди въпросните кадри – подигравка с творбата на Леонардо да Винчи, аз изгасих телевизора си – имал съм предчувствие. Мисля, че всеки здравомислещ човек по света ще промени разбиранията които е имал до този момент за Франция като държава. Ако един сбърканяк може да провали олимпийските игри със свои грешни преценки – това не е държава а купчина от джендъри, които не знаят кой какъв е но се обичат един друг.

  2. Нема такава държава Франция- преди 10 години имах прекачване на летището Шарл дьо Гол- с 12 часа пауза.
    Разходка в Париж- столицата на романтиците?!
    Майко мила- още в метрото се стъписах. Смрад, наркомани, криминално… налягали в катакомбите…
    Ок, излизаме пред Триумфалната арка- ужас, смръдня на лайна, по шахтите налягали бездомници
    Смрад, гнус, отврат!
    И тва ми била юропата- от нашенци, бършещи дърти задници там!
    Туй ли ви е достойнството бе- не наши?!
    Това ли сте българите- да духате на ония?!
    Това сте!
    Сган!

  3. Така ще е. След като ви вземат децата, за да ги предоставят на педофилите, ще легализират канибализма:)
    Т. Е. Вие, законно, ще бъдете длъжни да предоставите част от тялото си за храна!
    Под упойка- ще ви упояват, след което в името на “общото Благо”- ще ви режат от тялото!
    А вие- понеже сте търпеливи- с радост ще предоставяте крака, или ръката си!
    Преди това ще сте предоставили детето си на тях!
    Щото сте алчни, завистливи, малоумни и съдите ближния!
    Това ще ви е наградата!
    Успех- завистливи глупци!
    Заслужено ще ви е!
    А вий- вий сте идиоти!
    Ботев!
    Идиоти!
    Никва толерантност- идиоти!

  4. Ей, мърльо!
    Тука е България и се говори на български!
    Къв е тоя, на къв език говори и кой го толерира?!

  5. А бе, шибаняк, поствай си предложенията за работа някъде другаде. И без това не са реални.

  6. По данни на Епицентър бг „Службите разкриха младеж, изпратил мейл до МС и президентството с искане за турско малцинство у нас
    Писмото съдържало искане за създаване на независима държава в регионите с турско население, както и за признаване на религиозните права на мюсюлманите у нас.“

    Автор:
    Епицентър.бг

    ГДБОП разкри и задържа младеж, изпратил вчера мейл с притеснително съдържание, адресиран до правителството, но изпратен на електронна поща на Администрацията на президента, съобщиха от пресцентъра на МВР.

    По информация на Епицентър.бг писмото съдържало призив за признаване на турско малцинство у нас.

    Ултимативно било поставено искане за създаване на независима държава в регионите с турско население, както и за признаване на религиозните права на мюсюлманите у нас.

    Писмото пристигнало първо на „Дондуков“ 2, после било пратено и в Министерски съвет.

  7. От видеопублицистиката видях плашещо бъдещето на човешсия род като биологичен вид Подготвя се метавселена с виртуална реалност и мутанти без човешка идентичност,а с цифрова идентичност подобно койни NFT с парола токен и минимална информация, с цифрови нива, а съзнание, мислене, поведение, матрицата ще определя

  8. Колко пъти тука пиша, че с избори не стават нещата. Когато отивате да гласувате за тези извратени канибали-адренохромажии, вие си давате гласът за частно-корпоративно народно събрание, и давате гласът си да Ви грабят, убиват, мамят, разболяват и т.н.
    Ние всички се водим мъртви и недееспособни по тяхните сатанински закони, защото ние сме си дали съгласието на тези ЛИЦА да ни управляват.
    Целият български наРОД трябва да се осъзнае, че са живи мъже/жени, а не някакви измислени мъртви лични карти, и че те са
    СУВЕРЕН, който е над всички измислени мъртви юриздикции. Всички български ЛЮДЕ трябва да пускат ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЯ, че са живи мъже/жени и да излизат от „КОРПОРАЦИЯ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ“
    Ето Ви част от DUNS номерата, къде са регистрирани нашите институции в
    Dun& Bradstreet:
    Нар.събрание-68-151-2895
    НАП:56-567-5287
    Мин.съвет:55-264-2316
    Мин.на правосъдието:
    60-077-2230
    МВР:55-257-5789
    И още 600-ин корпорации/фирми, които се представят за държавни органи.
    Това са престъпниците, колаборационисти, предатели, изменници, рекетьори, измамници, убийци и т.н. в нашата РОДИНА, които в близко бъдеще ги чака народен СЪД/ТРИБУНАЛ, за престъпления и геноцид против българския наРОД!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.