Витанов: Тези дето днес лаят срещу руснаците, утре ще лаят най-много срещу САЩ и НАТО

Автор: проф. Николай Витанов

Поредицата от кратки анализи продължава.

Наблюдавате си триумвиратната битка в ДПС. Знете какво предсказва триумвиратната теория на Витанов. Накрая ще остане един който да командва. Ако има разцепване, във всяко парче ще остане един, който да командва. Основното е – остава един, който да командва. Гледаме как ще се развият събитията. Иначе ДПС не бърза да се цепи. Доган едва ли ще се изкаже, преди да бъде връчен мандата за съставяне на правителство. Ще се изкаже, когато мандата се връчи и се провали.

Иначе, продължвате да гледате интелектуалния титанлък на българското експерт по украинските дела. И днес по Нова телевизия двама юнаци (без рунтави калпаци) каканижат ли каканижат. Абе не се прави така, бе, аматьори такива. Като ще обвиняваш руснаците за детската болница, вади снимката и видеата с ракетата, падаща върху болницата. Ама как да ги извадиш, като на снимките ясно се вижда, че ракетата не е Х-101 а зенитна ракета от комплекс NASAMS, а видеата ясно показват, че ракетата е изстреляна от град Киев.

Тъй, и сега какво. Сценката не мина, пинчерите обаче бауцират по телевизиите и наблюдаваме интелектуален титанлък и титанлъшка интелектуалност. Абе кой ще ви вярва на глупостите, нали има снимки и видео записи, ясно показващи каква е ракетата. И цялата постановка изгърмя и представлението в Съвета за сигурност на ООН пропадна. Само лайошките по нашите и чужди телевизии останаха да лаят.

С тези ли лайошки ще се противопоставяте на руснаците. Забравете. Тия лайошки днес лаят срещу руснаците, утре ще лаят срещу САЩ. НАТО е пълно с лайошки и трябва да се очисти от такива, ако иска да оцелее. Защото на лайошките освен друго и акъл не им стига. Руснаците вече имат технологиите на ATACMS и Storm Shadow. Любезно предоставени им от лайошките, които ги дадоха на Украйна. Сега върху главите на украинците ще завалят подобрени и модернизирани версии на тези ракети. Ама то, така става, когато нещата се правят от лайошки, на които не им стига акъла.

Хиляди пъти ви писах, че нещата, свързани с войната в Украйна се правят тотално некадърно. Ето, гледайте ги. Лайошки правят пропаганда. Направо ще уморят хората от смях. Единствената полза от тези лайошки е да се натоварят на един влак, да им се връчи по един калашник и да се пратят на фронта в Украйна. Заминавайте лайошки. Има голяма нужда от украинско пушечно месо. Така, като лаете в тила, работите за руснаците. Това е положението. Ако смятате, че не съм прав, вадете снимките и видеата с ракетата, изстреляна от града и падаща върху детската болница и да видя, как ще ме убедите, че не е от NASAMS. Аз добре различавам тези ракети от Х-101.

Заключение – българските лайошки компрометират идеите на евроатлантизма. Некадърният им лай по телевизиите само увеличава проруските настроения у населението. Тъпа работа, бре-е-е-ей, некадърна работа, бре-е-е-й, знаете откъде е репликата (бай МитЮ).

Хайде, стига за днес. Желая здраве и успехи, и нека войните да ви заобикалят.

Източник – Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. МАКАР И ДА Е АШЛАШКИ ТЕКСТА, ТОЙ СЕ ПРИДЪРЖА КЪМ ПРАВАТА ЛИНИЯ, ТАЗИ НА ИСТИНАТА, КОЯТО БЕ ОПРЕДЕЛЕНА ОТ НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО АМ. ПОСОЛ КАТО РУСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ.От къде се пръкна тая бясна русофобия бе хора,от къде се пръкна тази неистова омраза към единствения народ в света, с който имаме и духовни и исторически връзки.Какво общо имаме ние с англичани и американци, че и с коя да е друга колониална държава, КАКВО. Какъв парадокс на гнусна подлога гледаме на снимката с нашия Главчев и Байдън.Такова нечувано духовно падение, такъв позор за цялата ни медийна машина. .

    • Кучето не те мрази, когато тръгва да те хапе, то просто показва преданост пред стопанина си. Цялата русофобия у нас е такава, кучешка. За това съм съгласен с Витанов, ако се смени господарят, ще облаят и САЩ. Друг е въпросът, как самият Витанов се оказа на тези си позиции, като през цялата „епидемия“ беше върл шаман на ковидарите. Дали е „прозрение“ или мие калта от себе си?

  2. Проф.Витанов, какво мислите по теза, войната е за Крим отколе, и после, военно производство спасява ли задлъжняла страна
    Неспособните да казват истината отговори нямат

  3. Подлоги, боклуци и нагаждачи е имало винаги.
    Когато дойде Народния Съд 2 нека се разровят в социалните медии и идиотите, които са си сложили жълто – зеления парцал на бандеровските нацисти в профила да бъдат осъдени.
    Иначе пак ще се измъкнат и ще останат като една „пета колона“ на фашизма в България.

  4. Това отроче мамино, което е горе на снимката, три години мами и лъга българският народ, по-колко на ден ще измрът, и колко ще се разболяват с хиляди от несъществуващата болест-Sars cov2. Този поклонник на Мамона как лицемерно, измамно, нагло, лъжливо и безцеремонно бълваше всеки ден лъжи от зомбивизора. Заради това сатанинско нефелно изчадие много хора му се вързаха на евтините лъжи, които мяташе на ляво и дясно от зомбивизора, и сега тези нещастници, които клъвнаха на евтината примамка, която им беше заложена, сега обилно берат с пълни шепи плодовете на своята наивна глупаст.

  5. Тоя боклук има страшна вина пред българския народ. Той „лаеше“ да се прилагат ваксините. Врачуваше колко ще се разболеят и колко ще умрат.Говореше от екрана надменно, като завоевател. Беше врачка за ваксините, после за Украйна, а сега е решил, че вече е време да си спасява задника и да мине за дисидент. Щото предвкусва облаги от другата страна на барикадата. Гаден копелдак. Разчита на късата памет на българите.

  6. Радвам се, че в България всичко не е мърша, че всички не са с къса памет, че има мислещи.Освен, че езика на Витанов е просташки, той убеждаваше хората да се ваксинират. Хубавото е, че малко му се вързаха. Що не излезе този запъртък с настоящата информация за поразиите от ваксината в световен мащаб, що не покаже статистическите данни за смъртността от ваксинирането в света, що не каже какви милиарди се сипаха в американските компании, пък колко милиарди за тестове, ЗАЩО. Отговорът е страшен и тъжен. Такива като този се напъват сега да ни вкарат в касапницата на войната с Русия, с Русия бе хора, не с англичаните и последните робовладелци на планетата.Вече не знам какъв е процентът на подлогите, на неморалните у нас на дебилите. ВСЯКА СУТРИН НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ АСАНСЬОРА СЕ СБЛЪСКВАМ С ЕДИН КУП НЕКРОЛОЗИ. КАК ДА ПОЛУЧИШ НАСТРОЕНИЕ ЗА ДЕНА, СЛЕД КАТО СИ В ГРОБИЩЕ ДУХОВНО, КАК???.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.