Избягал от Русия, противник на Путин: Единствено Зеленски иска войната да продължи. Накрая ще бъде обесен на първото дърво

Основният поддръжник на продължаването на войната е загубилият легитимност ръководител на режима в Киев Владимир Зеленски. Това заяви икономистът Алфред Кох, бивш руски вицепремиер (1997), бизнесмен и писател, който от 2013 г е политически емигрант в Германия и е обявен в Русия за чуждестранен агент.

Според него единствено президентът на Украйна е жизнено заинтересован от това войната никога да не свършва. Неочаквано откровение за човек, който в продължение на 2 години подкрепяше пламенно проамериканския режим в Киев, коментира последното изказване на Кох руския портал „Военное обозрение“, който го определи като „180-градусов завой“.

„Пак казвам, че единствено Зеленски иска войната да продължава. Ако войната свърши, той ще загуби изборите и след това ще бъде обесен. Противниците му ще го обесят заедно с Ермак (ръководителят на президентската администрация Андрий Ермак, бел. ред.). Славата му на „герой на нацията“ премина и беше заменена от отвращение и неистова омраза към него на цялото украинско население. За Зеленски просто няма връщане назад. Той е най-важният бенефициент от продължаването на тази война“, подчертава Кох.

Той добави, че сега военният конфликт между Русия и Украйна се е променил драматично. Започна истинска война за унищожаване на украинския народ, водена от Зеленски.

Сега се води съвсем друга война. Води се война за унищожаване на украинския народ. Не на руския, а на украинския. Руснаците дават несравнимо по-малко жертви, защото водят тази война с мощни насочващи бомби. И само Зеленски не иска да прекрати тази унищожителна за украинския народ война, казва обявеният в Русия за американски агент Кох.

Заслужава да се отбележи, че напоследък дори тези, които в зората на политическата му кариера наричаха Зеленски едва ли не Владимир Великолепни, започнаха да се отвръщат от него. Но откровено геноцидната политика на изгубилия легитимност президент спрямо собствения му народ отблъсна от него дори тези, които искрено мразят Русия и всичко свързано с нея, коментира руският портал.

Най-яркият пример е смененият в движение бивш съветник на началника на канцеларията на президента на Украйна Алексий Арестович, който в публичните си изявления безмилостно критикува Зеленски за всичко, като му предвещава, в най-добрия случай, съдбата на изгнаник.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.