Как България посрещна Зеленски: с „Анатема“, освирквания и знак „Z“ пред украинското посолство! (С ВИДЕО)

Как България посрещна Зеленски: с „Анатема“, освирквания и знак „Z“ пред украинското посолство! Това няма да ви го покажат по телевизията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lT-38PKlnuE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. АНАТЕМА ЗЕЛЕНСКИ НЕ СИ КАНЕН И ЖЕЛАН ОТ НАРОДА ! ПОКАНИ ТЕ ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ !
    ИМААШ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА !
    НЕ СИ ЖЕЛАН В БЪЛГАРИЯ ЗЕЛЕНСКИ !

  2. Ако не беше този сайт,нямаше да знам за това видео.Благодаря.

  3. jucon Много се радвам на Здравия български Дух, буклука Зеленски да бъде посрещнат с Анатема. Всъщност той не е нищо друго освен перверзен чифутски аматиор, които няма никакви данни и качества за лидер, камо ли президент, Зеленски е престъпник от първа категория, първо предател на руската кауза, и народ, и втори път предател на украинския народ, в полза на престъпна американска стратегия, която е превърнала Укараина в терористична държава.занимаваща се с педофилия, трафик и убиване на деца, и множество лабораторий за химическо оръжие за искусвената кампания ковид. Престъпника зеленски, си е помислил, че след като извърши предателство срещу Русия, че ще получи тиквен медал от американците, за неговия героизъм, но вместо това, запада разбива болните му мечти, да въвлече Украина в потъващия алианс, н а т о.
    Но за мен е просто невероятно как един народ, може да постави своя живот и бъдеще в ръцете на такъв престъпник, които ги въведе в унищожителна воина срещу руснаците.Невероятно е как България сега трябва да спасява н а т о, като произвежда оръжия за Украина.Един такъв буклук като зеленски заслужава публично екзекутиране за неговите престъпления ps. вашата страница не приема моито съобщение ?????

    • Много сте прав.За съжаление Американските подлоги,продажниците в нашата държава,изтриха видеото.Не може да се споделя.Ето ви демокрацията,налагана от Америка и ЕС толкова години.За тях,това е демокрация,за мен те са продажници,подлоги…Искам да ги нарека с най обидните наименования,но просто не се сещам за достойни такива.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.