Костадинов: Наглите американци нарушават каквито закони си искат, а Доносническа България мълчи

Костадин Костадинов във Фейсбук:

Вече седмица мина, откакто правителството на САЩ публикува на страницата на своето министерство на финансите личните данни на санкционираните от американците български граждани. Във връзка с това едно оглушително мълчание направи силно впечатление в нашето общество – мълчанието на Доносническа България. За този период доносниците не пратиха нито един донос в Комисията за защита на личните данни, не организираха протест пред американското посолство, нито пък задвижиха клеветническа кампания по медиите срещу САЩ.

Изненадан съм, защото доносниците организираха пълномащабна кампания срещу събирането на подписи за провеждане на референдум за запазване на българския лев, но мълчат срамно и гузно за наглото и брутално погазване на българските закони от американците.

Публикувам снимки от страницата на американското министерство, като съм заличил личните данни на българите. Ако искате да ги научите, просто трябва да влезете в тази страница. Наглите американци не просто санкционират когото си искат, но и нагло нарушават каквито чужди закони си искат. Изводите относно американците и нашите американски подлоги, доносниците, оставям на вас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

37 коментара

  1. Закон за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България

    УКАЗ № 34
    На основание чл. 98, т. 4 от Конституцията на Република България
    ПОСТАНОВЯВАМ:
    Да се обнародва в „Държавен вестник“ Законът за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, приет от 48-ото Народно събрание на 1 февруари 2023 г.
    Издаден в София на 7 февруари 2023 г.
    Президент на Републиката: Румен Радев
    Подпечатан с държавния печат.
    Министър на правосъдието: Крум Зарков
    § 1. В чл. 56 т. 4 се изменя така:„Въоръжените сили на Република България участие в операции, мисии и в международни инициативи на или извън територията на страната;“.
    § 2. В чл. 60д, ал. 1, т. 4 буква „в“ се изменя така:
    „в) движими вещи с общо предназначение, обявени за излишни с акт на министъра на отбраната.“
    § 3. В глава трета наименованието на раздел II се изменя така: „Участие на въоръжените сили в операции и мисии самостоятелно или в състава на многонационални военни формирования извън територията на страната и в състава на многонационални военни формирования на територията на страната“.
    § 4. Член 61 се изменя така:
    „Чл. 61. Въоръжени сили на Република България могат да бъдат изпращани и използвани самостоятелно или в състава на многонационални военни формирования извън територията на страната и в състава на многонационални военни формирования на територията на страната при спазване на целите и принципите на Устава на ООН и другите международни договори в сила за Република България.“
    § 6. В глава трета, раздел II се създават чл. 76а и 76б:
    „Чл. 76а. Редът и условията за преминаването през или пребиваването на територията на Република България на съюзнически и/или чужди въоръжени сили за участие в операции, мисии или международни инициативи на територията на страната се уреждат в Закона за преминаването през и пребиваването на територията на Република България на съюзнически и на чужди въоръжени сили за участие на българските въоръжени сили в съответната операция, мисия или международна инициатива.Военна служба може да се изпълнява на територията на страната и във състава на многонационални военни формирования при провеждане на операции или мисии в международни организации или в други международни инициативи.“
    § 11. Законът влиза в сила от деня на обнародването му в „Държавен вестник“.
    Председател на Народното събрание: Вежди Рашидов

  2. Българи,
    Колко избора ви останаха?
    Два.
    Това не е никаква изненада, знаехме го много отдавна.
    Нямало избор и нямало свободна воля ли?!
    Има и още как.
    Избирайте.
    Дойде ли време разделно?! Дойде.

    • Нека още почакат, винаги има кой да избира вместо вечно бавещите, умуващите или интелектуалните пигмеи, които вярват че живеят в демокрация.

  3. Дано ви дойде третия акъл и да видите шизофренията на изменниците, които едно ви говорят, докато правят обратното.

  4. Кой подписвал?! Двамата красавци, които тия дни се скъсаха да лъжат.
    “Хората искат да бъдат лъгани”! Че и получиха ура от ура идиотите.
    Да се готвят за пушечно месо.
    В осраината вече мобилизират болни, инвалиди, деца, психично болни и жени!
    Честито на нас!
    Колко пъти повтарях- нямало кой!
    Като няма кой- в строй всички ние към кланицата!
    Всички- без изключение.
    В Русия психиатричните клиники са пълни с войничета. От там- смятайте за какъв кошмар става дума! Някои си чупят главите, да не ги изпращат отново на фронта. В осраината има тарифи за трошене на крайници!
    Схващате ли за какъв кошмар иде реч! Повечето полудяват!

    • Интелектуалното ниво на повечето българи родени в така наречената „демокрация“ е на ниво дебил и смята войната за компютърна игра.
      Аз като израснал с разказите на човек прекарал 8 г. на фронта обаче, си давам сметка какъв късмет е имало нашето поколение…..
      В края на краищата Гьоте го е казал най добре: „Не можеш да освободиш роб, който си мисли, че живее свободно“.
      За подобни безродници никак няма да ме е жал. И друг път съм казвал, че е по-добре за България да останем 1 млн. истински българи, отколкото да има 10 млн. безродника, за които моята родина е просто географско понятие.

      • ИЗРОДИ,СЪР,ИЗРОДИ! А ВИЕ МЕ СГЪЛЧАХТЕ,ЧЕ ИМ КАЗВАМ МЪРША!ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ! И ЗАТОВА,НА ФРОНТА! ТА БЕЛКИМ ТОГАВА СЕ УСЕТЯТ!ТО БИВА,БИВА,АМА ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛО,КАТО СЕГА.ДЕБИЛИ!!!

      • Не съм те упреквал Иве, че казваш мърша на населението, а че така наричаш народа, колкото и малко да е, все пак има български народ несъгласен с безродните твари, които определяш за мърша. Напротив съгласен за тях с теб.
        Иначе да ти кажа, някой дебили дори на фронта не вЕрвам да се усетят. Просто няма как да накараш роденият да пълзи да литне.

  5. Сега дали разбират,за какво става дума?! Едва ли!? САМО РЕВОЛЮЦИЯ И С ПОМОЩ ОТВЪН МОГАТ ДА СЕ СЛУЧАТ НЕЩАТА!И ПАК,БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ!

    • Абсолютно. Без външна помощ и намеса, дори да се съберем мераклии, ще е невъзможно. Яко е окупирана България от антибългарска армия, та не виждам как. Но някой по-вещ във военното дело да каже?

  6. Иве, в осраината мобилизират и жени вече.
    Т.е.- всичките сме към кланицата.
    И аз се изморих да повтарям едно и също.
    Ще изчакам още малко- мой личен срок, който си дадох за “събуждане” на “добитъка”.
    Което не се отнася към вас- съфорумници и автори на най- достоверния сайт. За което ви благодаря.
    След това ще действам по моя програма. Препоръчвам ви да се подготвите и вие.
    Наистина- по- добре да останем половин- един млн. българи, отколкото да си губим времето да убеждаваме добитък и майцепродавци.
    Нека ходят в кланицата. Господ си знае работата- ще се отсее зърното от плявата.
    Подгответе се вие за идващото.
    Някъде в библията пишеше- когато това стане, напуснете градовете.
    Господ да ни пази и да ви пази!
    Ще се моля за нас.

    • Аз безродниците не искам да ги убеждавам, а да ги пратя в осраЙна на СПА!
      То хубаво ще бягаме от градовете, но все още е зима, а в гората няма кой да ни топли освен баба меца :)

      • Направи си резервен план. Не се шегувам.
        Баба меца ти е най- малкия проблем.

      • Няма. Аз ще отида доброволец и ще изпразня няколко пълнителя в началниците дето ме карат да трепя руснаци :)

        Нали знаеш, че поединично по чукарите ще ни е трудно, така че е време да създаваме някакви организации по райони или градове ….. това е сериозно.

    • ЗНАМ ИВИ,РАБОТЯ С УКРАИНКИ,С РУСНАЦИ МЪЖЕ!И ТЕ БЯХА КАТО ТРЕСНАТИ,ЧЕ ЗЕЛЕНСКИ ИЗДАЛ УКАЗ ЗА ДЕПОРТАЦИЯ!ЗА ДЕЦАТА ГИ Е СТРАХ,ЧЕ СА 16 ГОДИШНИ,И ТЕ ПОДЛЕЖАТ НА МОБИЛИЗАЦИЯ!НАПРАВО Е АД. А НАШИТЕ ИДИОТИ ЯДАТ И ПИЯТ,И НИКОЙ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ КАКВО ИДВА КЪМ НАС!ЯЗЪК ЗА СВЕСТНИТЕ ХОРА,КЛКОТО И МАЛКО ДА СА!

      • Да се надяваме свестните да останат незасегнати. За безродниците не мисли. „Хора“ които не обичат родината си са си чисто и просто машини за л@йна. Купува, яде и …….

  7. FuckEu- явно имам голям късмет, майка ми- светла й памет, от дете да ми е разказвала за моите предци и ВСВ. Което ми се е запечатало в съзнанието- но е толкова жестоко, че няма да го разкажа.
    Не е за всяка психика.
    Знам през какви ужаси са минали предците ми.
    А ние си съществуваме в изкуствена симулация- и повечето си мислят, че това в 21 век не можело да се случи.
    От три години ми се присмиват. И ми се подиграваха. Сега започнаха да клякат един по един- и да ми казват- ама ти май не си чак толкова изтрещяла.

    • Аз също съм отгледан от дядо ми, който беше офицер и макар по преразкази си имам понятие какви зверства се случват по време на война. Неговият първи братовчед му е бил лейтенант и от него знам още повече подробности. Дори съм се опитвал да разказвам, но в повечето случаи – говедото срещу теб гледа умно и рупа, без да го вземе присърце. На него такова нещо не може да му се случи, така че кво има да мисли…..

  8. Между другото, има документирани случаи за войната на Тервел срещу арабите.
    Перифразирам с мои думи, но горе долу- звучи така: един от всеки онези български воини е бил толкова велик, че без проблем се е справял със 100-200 врагове.
    Продължавам да твърдя, че на българинът му е генетично заложено да е воин, да е част от воински конен народ. Доказано е във времето.
    И още нещо- в кръга на шегата:) хвани едно германче и едно българче на шест годинки.
    Дай им пейнт бол- и се забавлявай:)))))

  9. И моля те- не отивай там- нътувските заградителни отряди ще стрелят в гръб- знаеш го.
    По- полезен ще си да се пооттеглиш- докато дойде момента.
    Излишно е да ставаш курбан. По- добре по- хитро го направи.
    Помисли над това- не е бягство.

    • Това изречение беше опит за шега. Втората част от мнението е важно.
      Курбан за укронацизма ставам, само ако херУ мУстафа ме заплаши, че ще ме обладае …….. без маска :)

  10. доброто винаги побеждава-защото то е олицетворение на Бог..Доброто е Русия…само олигофрени не могат да го разберат и осмислят..и предателите на бг разбира се..но правото и справедливостта са на страната на русия и Бог стои зад нея…това е 100% и вън от всякакво съмнение…на непросветлените препоръчвам да видят сам един клип в ютуб с поведението на руси и хазари и да им светнат лампичките-даже не е необходимо да се обследват действия и поведение…вижте им лицата,вижте им физиономиите бе българи-на укри и руси..вижте как гледат около себе-те говорят много ясно..ще видите и човечността и добротата и подскоците на звяра…често се питам как може да има толкоз прости хорица..но истината е,че пропагандата е страхотна и много българи й се връзват пред екраните..

    • Да прав си, много българи се вързаха, но в останалите „цивилизоващи“ държавици процента е по-голям. Българи, гърци и сърби сме най-малко вярващи в силите на Ариман. Може би, защото сме православни или гена ни е такъв.

  11. Искам пък да ви кажа нещо:
    Приели ли сте вече матричната програма- да ходите на фронта?!
    Ако сте я приели- сте влязли в марицата.
    По- добре изобщо не допускайте тази програма в главите си.
    Бойкотирайте я- матрицата.
    Излезте от нея. Веднага.
    Това е матрица, програма- в главите ви.
    Дори не допускайте мисълта за това.
    Никъде няма да ходите.
    Това е само хартия- върху която е посал с****а и служителите му.
    Може просто да бъде изгорена.
    Или ще заминете да мрете за хартия?!

  12. С****а е личност.
    Тази личност реално съществува. От хиляди години. Времето за него протича по различен начин.
    Някой от историците може ли да обясни защо Авитохол(Атила) е управлявал в продължение на триста години?
    Това е зловеща борба за човечеството.
    Пълният антипод на рогатия е Христос и православното християнство. Единственият.
    Всички ние сме целева група за изтребване. До последния.
    Между другото- историята е запазена в приказките и легендите.
    Лично срещнах върколак- висок около 2,50м.
    Ходи на два крака.
    Според някои от местните хора, виждали го- ноктите му са около 5 см.
    Легендите носят достатъчно информация.
    Дали ме беше страх ли- в момента на срещата не.
    Но след това- треперех от страх.

      • FuckEu- това е само за теб.
        Беше в една планина. Между 12.30 и 1.00 през нощта.
        В някакъв момент настана пълна тишина. Пълна.
        Това нещо се появи на около 2-3 метра от мен. Беше тъмно и не го видях добре- но беше високо около 2,5 метра- минавайки през боровете, клатеше клоновете им. Чух добре стъпките му- бяха ужасно тежки. Ходеше на два крака.
        В този момент започнах да викам за помощ- но не изпитах никакъв страх, което и за мен беше изненада.
        Появи се мой приятел от хижата след малко. Който отишъл да ме търси. Той го чу също.
        И ми каза- бягай към хижата.
        В последствие се усъмних във възприятията си и го попитах- отговори ми: това не беше мечка. Не беше и човек.
        Изтръпнах от страх.
        След няколко месеца “случайно” разбрах, че местните хора са го виждали, но за да не ги помислят за луди, са мълчали.
        Женско, космато, с огромни нокти- около 5 см, любопитно.
        Двукрако. Огромно.
        Не ми пука кой какво ще си помисли- бях на два метра от него.
        Проучих легендите- за “мечия човек”. Има доказателства.
        За мен странното беше, че в момента на срещата не изпитах страх.
        Страхът се появи после- в хижата, когато ми потвърдиха, че не съм луда.

      • Повярвай ми- няма да се изплашиш в момента.
        Така е устроен мозъкът ни- страхът идва после. Да не ти разказвам.
        Между другото- мисли ме за луда колкото си искаш. Но точно човекът, който се появи в този момент и ме дръпна да бягам- ми е разказвал за негова среща с такова същество. Аз, разбира се- го обявих за луд:)

      • Кога и къде съм казвал, че си луда?
        Напротив, благодаря ти за разказа, оказа се че имам смел идол вече. Със сигурност, аз щях да съм доста по изплашен, защото много ме е страх от всевъзможни хайвани със значително по-малки размери :)

  13. Никъде няма да ходим!
    Ще се борим само за България!
    Няма да се бием за ОТАН, Фащ, сатана и сие!
    Започва се- подготвяйте се!
    За България!
    За българските деца!
    За българската земя!
    За българската вода!
    За българския въздух!
    За БЪЛГАРИЯ!
    Службите и полицаите- Скалата ви го каза в прав текст! Днес ще мачкате нас- утре роботите им ще смачкат вас!
    Осъзнайте се навреме- имате семейства, родители, жени и деца.
    Давали сте клетва- да защитавате отечеството!
    Не отан, не се, не сатанюги и национални предатели!
    Осъзнайте се навреме- вие сте първи в списъка за елиминиране!
    Познавам някои от вас- много честни и почтени хора. Мъже и жени.
    Застанете на правилната страна на историята и защитете народа си- за което сте се клели.
    И нека бъде на вашата съвест и Божията воля.
    Амин.

    • какви полицаи , какви служби , каква армия ? ако застанем с оръжие в ръка срещу тях са се изпонасрали . нали ги гледам какви мишки са

  14. Янките си измислили нова хватка за превантивно елиминиране на неудобни родолюбци, потенциално опасни за влиянието им нашенци. И естествено за да са сигурни са помолили местните си лакеи да им подшушнат някои имена. Не че те самите не следят от години и не водят списъци на открояващи се свои „фоби“, но все пак (за да поласкаят мекеретата си, че много разчитат на мнението им) са поискали последните да се ангажират с едно омаскаряващо доносче или просто списъче на тези, които очаквано биха пречили на съответни тяхни намерения. Хитро, ловко,по английски коварно (нали виждате, че ние сме външни, не знаем местните истории и разчитаме на „безпристрастни“ вътрешни познавачи). Как да не кажеш „ха-ха-ха“ на такава явна интрижка. Лошото е, че тези дебелашки гяволъци отблъскват не само всички окати и будни българи, но будят възмущение в такива доскоро отчаяно привързани към западните ценности антикомунета като Явор Дачков, Георги Марков и …(ще се изненадате) бясния Ал.Йорд. възнаграден с пост и заплата в Брюксел. Да се чудиш накъде отива България. Дали пък няма Възраждането да се превърне във всеобхватно народно движение срещу дошлата до гуша краварска наглост?

    • Патриотично настроените в България преди години бяха 5-600 000, та сега едва ли са се увеличили като бройка. По-скоро са намалели и е малко вероятно да са се събудели едни още 500 000, за да стане Възраждане първа сила. Може би в бъдеще, след като гризнат дървото, ще се множат проглеждащите. Колкото и да ми се иска прогнозата ти да се сбъдне, съм леко скептичен.

  15. „Е, влезнахме и във войната – пращаме войници на източния фронт. Обучители, уж. Засега 60.

    Така започна и войната във Виетнам на САЩ- първо пращаха оръжие, после инструктори, накрая 500 000 души. 60 000 от тях не се върнаха никога, а над 100 000 се върнаха осакатени физически.

    Всички се върнаха осакатени душевно. САЩ загубиха тази война… Дори по време на Хитлер не сме пратили войници на Източния фронт. А сега???“

    Георги Богданов

    Ае честито на безродната паплач.

    • все си мисля че много хора вече са се осъзнали и дано да ни се прав понеже иначе жална ни майка

  16. аз моето съм го видял , но само се чудя кой ли ще бъде този тъпунгер дето ще ми даде оръжие и ще ми обърне гръб ? тия които са подписали и писали тази тъпотия да ходят на фронта , аз за тази пропаднала държава една крачка няма да направя , аз обичам РУСИЯ и тя е единствената държава която каза майната им на краварите , и много започнаха вече да добиват кураж покрай нея , това е истината

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.