Руските сили превзеха Маринка, боевете се прехвърлиха в Георгиевка! Соледарски Котел! Бахмут е следващият! Сводка от фронта на 08.01.23 г. (С ВИДЕО)

Днес руските сили превзеха и прочистиха напълно гр. Маринка. Боевете са се прехвърлили в следващото населено място – Георгиевка. Победата е стратегическа, тъй като гр. Маринка беше единият от двата укрепени района на ВСУ в непосредствена близост до Донецк, от които украинската артилерия обстрелваше кварталите на Донецк. Ето какво още се случи днес по фронтовете в Донбас: Соледарският котел, Бахмут е пред пълно обкръжение. Русия отмъсти подобаващо за ракетния обстрел в Макеевка – с ракетен удар унищожи над 600 украински войници в Краматорск.

Виж Сводка от фронта на 08.01.23 г.:

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_uryX5EyFTY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. А София, Пловдив, Варна кога?
    Питам, за да знам кога да си приготвя камерата, защото много ми се иска да гледам падащи еничари от излитащи самолети?

    • За всеки случай я приготви предварително. Просто така- в теорията на конспирациите.
      Знае ли човек- обикновено получава, каквото си пожелава:)

    • Пропуснал съм Русе умишлено, защото някак си ми се струва, че най много сорсоидна паплач, който заличава България и избива българи е съсредоточена в тези три града. Нямам идея какво е в Русе, така че бих се радвал да обясниш.

  2. ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ПОБЕДАТА ДА БЪДЕ ВАША ЧАКАМЕ ВИ В БЪЛГАРИЯ !

  3. Налагало ми се е да бягам и то именно в Украйна – град Черновци. Трябва рязък старт и много,много скорост! До сега съм се прегръщал само с жени но твърдо знам, че да те прегърне ядосана мечка не е гот. Укрите ще го ядат такъв, какъвто им го дадат руснаците – нямат друг избор. Имало отговор за Макавеевка – те да почакат да видят отговора за генерал Власов! Много още има да учат но първо със задник а едва след това ако им дадат – с глава! До сега само веднъж руснаците са се били с нас – в Добруджа под командването на генерал Дибич. Винаги са били за нас. Дано така да продължи въпреки нашите тъпанари, които хем искат да ги избираме, хем като ги изберем се правят на такива каквито са по природа – тъпанари!

    • Като се почне още от 968 г., когато ромеите плащат на Светослав и подписват договор да нападне България, за да си я разделят и се мине през боевете в македония и добруджа, неведнъж сме се трепали с руснаците. През подобни периоди са минали всички братски народи и не е нещо необичайно та чак да се отричаме от истината. Но българи никога не са ходили да убиват руснаци на руска територия, все обратното се е случвало.

      • А какво очакваш от „народ“ МЪРША !!??

      • Мършата не е народ, българският народ не е мърша! Мършата се срамува от българският си произход и родината си и я нарича тази страна …..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.