Посланикът на Украйна в Лондон: Киев понася огромни човешки загуби! Даваме уникален шанс на Запада да си разчисти сметките с Русия!

Украйна понася огромни човешки загуби, „губи човешки животи наляво и надясно“. Това каза украинският посланик във Великобритания Вадим Пристайко в интервю за списание „Нюзуик“, публикувано в събота, съобщава ТАСС.

„Губим хора, губим човешки животи наляво и надясно“, каза Пристайко. „Ние не афишираме колко от тях са военни и колко са цивилни, но можете да си представите, че тези числа са огромни, непоносими“, каза той. Според него някои градове са били „напълно унищожени“.

В същото време Пристайко подчерта, че в контекста на конфликта в Украйна Западът „е получил уникален шанс най-сетне да си разчисти сметките с Русия“. „Няма много държави в света, които биха си позволили да пожертват толкова много животи, територии и десетилетия развитие в името на победата над заклет враг“, каза украинският посланик.
Припомняме, че в интервю вчера за телевизионния канал „1 плюс 1“ колегата на Пристайко, украинският военен министър Алексей Резников директно призна, че Украйна изпълнява мисия на НАТО срещу Русия.

… Ние днес изпълняваме мисията на НАТО. Руснаците проливат тяхната кръв, ние проливаме нашата, така че НАТО са длъжни да ни доставят оръжие“, заяви Резников.

Коментарът на Скандално.нет:

Когато всичко свърши Зеленски и изродите му от ул. „Банкова“ в Киев трябва да бъдат изловени и обесени! Не заради престъпленията срещу собствения им украински народ, а заради убийствата на руснаци. А колкото до „собствения им укро- народ“ – те са същите бандеровски кретени, като хунтата, която ги управлява.

Ако някой някога се е чудил кои са шампионите по национален идиотизъм в света, сега вече всички съмнения отпаднаха. Военните и цивилните загуби, броя на убитите в Украина вече наближават половин милион /500 000/. Напусналите територията на страната след 2014 са около 17 000 000 /седемнадесет милиона/. В момента на територията на остатъчна Украина живеят не-повече от 20 милиона души. Предимно мъже, на които властта в Киев не позволява да емигрират от страната, както и много възрастни хора. Мобилизационният потенциал се изгребва със садистична последователност, операция „до последния украинец“ тече с пълна сила ! Това е някаква национална лудост, сравнима само с упоритата съпротива на Третия Райх и германците в края на 1944 и през 1945…

На какво разчитат в Киев? Да приемем че по чудодеен начин Русия спре огъня и войната свърши ! Украина е в руини !!! Икономиката й е съсипана, по официални данни индустриалният й потенциал е унищожен с с 1/3 , а по реални данни погромът е над 50 %. Енергетиката е ликвидирана за години напред. Битът на украинците е върнат , както им каза аятолахът на Иран, в „прединдустриалната епоха“… И което е най-фаталното, НЯМА ГИ ХОРАТА! От 91 г. страната намалява с половин милион годишно. Но след 2014 г., а после и с началото на СВО през 22 г. обезлюдяването придоби епидемичен мащаб. Тези напуснали страната милиони и милиони украинци НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ в тази пустош. 40 % са се установили трайно в РФ , още толкова са на запад, а има и доста емигрирали извън Европа… Украйна вече е мъртва зона. Голяма площ без население. Терен за разграбване на природни богатства, останки от производства и дори и черноземната почва ! Черните западни търговци с човешки органи мародерстват върху живи и мъртви украинци и правят рекордни печалби от нелегални трансплантации!… Това направиха от хубавата си страна украинците. Кои са световните шампиони по национален идиотизъм? Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Коментара на автора се отнася сякаш и за България, въпреки липсата на военни действия, антибългарската каста, която с машинации се добира до властта се справя дори и по-добре ето укронацистите и постигна същите резултати без война.

  2. ще ви кажа какво желаят и целят бандеровските идиоти-да не мислите,че всичко това,което описвате да се случи,не им е ясно…наясно са…понеже знаят че русите не искат зап.украйна,вкл.галичина,те се надяват и тяхната мечта е все пак да се оттеглят там,под международна закрила и си създадат хазарска държавица,която да влезе в ес и нато..и да просперира…останалото..да върви по дяволите…затова до последно ще козируват…допускам,че в един по краен етап на битката,в киев щесе върнат мощно отряди на беркут,които избягаха през 2014г…но какво правят сега-не се знае…

  3. Да мислят българските мъже, не позволявайте това да се случи с вас. Никога не вдигайте оръжие срещу брат рус! Никога!
    Не знам как ще го постигнем, но тая сган иска да ви изтреби и да ни изтреби.
    Мръсотията е толкова жестока, скандално имат смелостта да разкриват бруталната истина.
    Следва операция до последния българин- което не трябва да бъде допускано!

    • На война, който не изпълнява заповед и не стреля в посочената му посока бива застрелван от свои. Никой не те пита за желания и предпочитания. По този начин се принуждават доста от укроплемето да воюват с руснаци. Очевидно армията извършва някакъв подбор, за да не попаднат само нормални в големи формирования и ги смесват с предатели. А зад тях са полски или други „цивилизаторски“ отряди, които не оставят жив „отстъпник“.

      • Да си чел нещо за Войнишкото въстание през ПСВ? Нека ни дадат оръжие и тогава гледай.

  4. Давате уникален шанс чужденци и евреи да ви управляват и извършшват геноцид над вас и украинския народ, ще повърна!
    Кога ще спрете да се страхувате и да кажете истината? Кога? Докато убият и последния украинец като пушечно месо за чужди интереси ли? Стига! Време е това да спре и да кажете истината за състоянието си на света и че тази Киевска фашистка власт ви убива!

  5. Давайте го тоя уникален шанс да ви извадят златната лъжичка от задн@ка, та дано ни огрее и нас най-сетне- шест милиона и половина руски агенти.
    Давайте, давайте!
    Извадете си фойерверките от з@дниците и действайте!
    Пинчерът скочи на мечката!
    Ти срещал ли си мечка бе, или рупа зелена салата?!

  6. Чудя се, колко търпелив човек още може да бъде Руският Президент ???

    • Наглосаксонците и българските им башибозушки слуги колко ли са щастливи, че не е кибритлия като мен, че островчето и северна америка отдавна щяха да един хубав и удобен лагер тип Белене, където продажните българи да бъдат изпращани с еднопосочни билети.

  7. Путин им еб* мамата. Съчета изкуството на войната на Сун Дзъ, с Ръкопис на петте пръстена на Мусаши, с принципите на бойните изкуства като айкидото, плюс същите принципи на айкидото в психологията, плюс триъгълника на Карпман. Вероятно и много други техники-
    неизвестни за мен.
    Накрая разби и учебниците по икономика.
    След това- думите са излишни.
    Ще се пишат нови учебници.

  8. Учебниците се пишат от победителите, пък и трябва да има кой да ги чете. Нещо ми си губят милионите православни от Африка и Азия, които се изпариха незнайно къде. Същата съдба чака и нас, по точно вече споходи и половината от нас, докато разни хора се упражняват в това изкуство. Но пък от друга страна, щом ни се случва, значи си го заслужаваме, в противен случай Бог не би го позволил!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.