Бахмут гори: Атака с Термобарични снаряди срещу украинските позиции в града (С ВИДЕО)

Мощна и шокираща руска атака разтърси Бахмут. Руските сили обстрелват града с широко използване на системата TOS-1A със снаряди с термобарични глави. Страховитото оръжие не дава никакъв шанс на врага. То унищожава и буквално изпепелява украинските крепости, които са в почти всеки блок в Бахмут.

Видео, публикувано онлайн, показва Букмут в пламъци.

Загубите на силите на Киев са неизброими. Числото на убитите украински войници и западни наемници е петцифрено.

В отговор украинският щаб истерично и неадекватно праща още подкрепления, като за целта изтегля войски от Суми!

Ген. Залужни вече прати в бахмутската месомелачка стратегическите си резерви от Киев и Полтава.

Украинците правят и невъзможното, за да удържат Бахмут.

Термобаричното оръжие възпламенява въздуха и образува вакуум на стотици кубични метри, като не оставя никакъв шанс на врага за оцеляване. Причината Русия да прибегне в Бахмут (Артьомовск) към това страховито оръжие е невъзможността да превземе града без да даде голямо количество жертви.

ВИЖ КАК РУСКИТЕ СИСТЕМИ „TOS-1A“ ИЗПЕПЕЛЯВАТ ПОЗИЦИИТЕ НА ВСУ В БАХМУТ С ТЕРМОБАРИЧНИ СНАРЯДИ!

ВИЖ ВИДЕОТО:

„В Артьомовск (Бахмут) всяка къща, всеки жилищен блок е превърнат в крепост. Нашите хора понякога се бият повече от ден за една къща. Понякога се борят със седмици за един блок. И зад този блок се натъкват на нова отбранителна линия, и то не една. Ако кажа, че в Артемовск са изградени поне 500 такива защитни линии, няма да сгреша. И хиляди конвенционални снаряди да изстреляме, това няма да ускори превземането на града. Хората ни гинат безсмислено. Това заяви вчера шефът на ЧВК „Вагнер“ при посещението си на източния фронт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Във второ мрачно видео Пригожин е заснет да посещава мазе в близост до Бахмут, пълно с трупове в чували на негови бойци. В импровизираната морга Пригожин се вижда да показва трупове на носилки и в чували.

„Тук са бойците на Вагнер. Тези мои момчета загинаха на фронта. Сега ги слагат в цинкови ковчези и си отиват у дома“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Очевидно с решението за изпепеляване на напълно опразнения от цивилно население Бахмут с термоядрени вакуумни снаряди руското ръководство си е направило изводите да не рискува повече живота на собствените си войници заради побеснелите украински нацисти, умело манипулирани и направлявани от хегемона САЩ чрез алчната дрогирана киевска хунта. Превземането на руския Артьомовск и жалкият край на окупиралите го зомби нацисти е близо. Най-малкото защото след удар на термобаричен снаряд изчезват дори микробите.

Още руски военни успехи от днес:

Руски системи за противовъздушна отбрана свалиха вражески дронове край Севастопол и Симферопол през нощта.

▪️Въоръжените сили на Руската федерация удариха местата за концентрация на Въоръжените сили на Украйна в Липовка и Елино, в Черниговска област, както и в Волфино, Павловка и Покровка, в Сумска област.

▪️В района на Харков руските войски атакуваха вражески позиции в Огурцово, Каменка, Стрелехия и Старица.

▪️В посока Старобелск руските въоръжени сили удариха съсредоточенията на жива сила и бронирани украински формирования в Двуречная, Купянск, Берестово и Терни.

▪️В Бахмутско (Артьомовско) направление руските ракетни войски и артилерия атакуваха местата за сбор на Въоръжените сили на Украйна в Бахмут, Соледар, Клещеевка и Дилеевка.

▪️В посока Донецк въоръжените сили на Руската федерация нанесоха удари по украински позиции в Авдеевка, Веселое, Георгиевка и Водяни.

▪️В посока Южнодонецк руската артилерия удари съсредоточения на украински сили в Новомихайловка, Въгледар и Золотой Нива.

▪️В района на Запорожие руските войски атакуваха позициите на Въоръжените сили на Украйна в Олховски, Хуляйполе, Дорожнянка и Мали Щербак.

▪️В Днепропетровска област руските въоръжени сили удариха огневите точки на украински формирования в Никопол и Покровски.

▪️В южния участък на фронта руските войски нанасят удари по вражески позиции в Херсон, Зеленовка, Инженерни и Берислав.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. И да действа. Путин е предател. Заради него има толкова жертви и от двете страни. Ако беше ликвидирал Зеления и приближените, както правят САЩ и Израел и беше прекъснал ж.п. транспорта, тунели и мостове, което е много лесно с ракетите, които имат, Да не говорим за превъзходството във въздуха, досега отдавна войната да е свършила. Той седи на три столя -ПРЕДАТЕЛ!!!

  2. отвратително..неадекватни руски военни решения..стига с тия хибридни методи-ако сталин я караше както сега вие,русия щеше да я няма..имате работа с фашисти и наркозомбита със зелени блуждаещи,лунатични и премрежени погледи..а залужни като говори си слага ръката на сърцето..това да ви говори нещо..

    • Сталин е най-великият политик в последните 3-4 века, днешните безполови пучи въшки, няма как да бъдат сравнявани с подобни великани.
      Жалко, че в Русия няма нов Сталин, още по-жалко е, че в България 90% от тинята хабер си няма какво се случва и какво я чака.

  3. Дано руснаците са се осъзнали, не може да воювате и да ги жалите! Дали осем години те жалеха руснаците! Убиваха ги, изгаряха ги живи, изтезаваха. Избиваха и жени и деца, по зверски от хитлеристите. Французите са казали “на война, като на война“!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.