Радина Кърджилова скача да бие полицаи на пияна глава – видео

kargilova
Актрисата в гореща фотосесия за сп."Максим"

Радина Кърджилова налетяла да се бие с полицаи под въздействие на алкохола. Хулиганската проява на младата актриса била предизвикана, когато униформени се опитали да прекратят купон в студентските общежития на НАТФИЗ.

Случката от преди няколко години можела да се окаже фатална за бъдещата звезда. Изцепката на талантливата студентка в НАТФИЗ била донесена на ректора на учебното заведение от нейни колеги завистници.

Радина отново почерпена - позира по цици заедно с певицата Рут Колева
Радина отново почерпена - позира по цици заедно с певицата Рут Колева

 Радина получила официално предупреждение, че ще бъде изгонена, ако още веднъж се забърка в неприятности.

Звездата от „Стъклен дом” и „ТИЛТ” се досетила, че зложелатели, които присъствали на бурното парти, се възползвали от гафа, за да я злепоставят. На купона в Студентски град присъствали десетки души. Когато ченгетата дошли да прекратят олелията, обаче всички изведнъж изтрезнели. С изключение на Кърджилова. Пияната актриса започнала да се разправя с полицаите. Разпалена от алкохола и гнева , Радина опитала да стовари бутилка бира върху един от полицаите. Униформените обаче решили да не се занимават с пияната красавица.

На следващия ден, отрезнялата хулиганка била привикана от ректора. Разбрала, че няма откъде да е разбрал, освен от някой от присъстващите на злополучното парти. Радина обаче така и не пожелала да разбере кой е доносника, защото й

Звездата от "Стъклен дом" обича да прави бели
Звездата от "Стъклен дом" обича да прави бели

било ясно, че е човек от приятелския й кръг.

Въпреки улегналото си излъчване, Радина Кърджилова всъщност била истински шемет като тийнейджър. Актрисата често имала скандали с родителите си, защото не спазвала вечерния час. Веднъж дори й се наложило цяла вечер да стои пред вратата на дома си, тъй като баща й оставил ключа от вътрешната страна на входната врата.

Радина Кърджилова и Яна Маринова в „Шоуто на Слави“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.