Изповедта на Путин!

Владимир Путин в интервю:

„Никога не съм искал нещо, което не е мое. Когато гледах как Русия загива, си обещах пред Бог, че ще я спася. Оказа се, че трябва да спася целия свят, защото демоните, които са обхванали Запада, се опитват да убият всичко духовно на тази планета. Знам, че ще успея, защото имам силата и подкрепата на Господа… Друго не ми трябва!“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. „…Россия с нами и с нами и Бог!“

    Част от припева на песента „Донбас за нами“ химн на защитниците на ДНР.

  2. ГОСПОД И ЦЕЛИЯ СВЯТ Е С ТЕБ ВЕЛИК НАШ БРАТ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ПОБЕДАТА Е В И Н А Г И РУСКА

  3. Случайно попаднах на значението на думата „оризище“ в сатанинския сайт укипедия, където всеки можел уж да „допълва“. Там пише, че оризищата отделяли огромни количества метан, който допринасял за измисленото им „глобално затопляне“ -)-)-). Сега всъщност разбирам защо жълтите фашисти унищожават селските посеви – „за доброто на човечеството“ -)-)-).

    В момента, в който глобалист-психопатите въведат масово цифровите „валути“, играта на минимална свобода за нас „простосмъртните“ приключва. А по тая част от плана вече усилено действат по цял свят. Наиграха се с тестването на „криптото“ (нарочно ползвам жаргонното название, че по тия цифрови „пари“ лудна всеки пишман потребител на компютър, който е с мераци да става тарикат-милионер за нула време), видяха, че работи и даже се приема повече от добре, и дойде време за периода на въвеждането и реализацията.

    Та така. Гадовете ще успеят с всичко, което са планували, защото огромното мнозинство от човекоподобия накрая с радост ще приеме лишаването от каквито и да било привилегии, права и собственост срещу „минимален базов доход“ (или друга подобна временна залъгалка) пред алтернативата да заживее самоизхранвайки/самоизхранвайки се с целодневен ръчен труд като преди 100 или повече години при липса на почти всички „блага“ и екстри от 20-ти и 21-ви век. Малцината, които решат да се правят на самодостатъчни и дръзнат да се отцепят в нещо като комуни, кибуци, анклави просто ще бъдат ликвидирани от репресивните органи на глобалистката власт.

    Лекарството срещу цифровия райх, дигиталните концлагери, инклузивния капитализъм, индустрия 4.0, новия световен ред или както още там наричат още болната идея за тоталния контрол през електронни технологии: унищожаване на електроенергийните, комуникационните и системите от „лоши хора“ – „терористи“. И да оцелеете пак се връщате в 19-ти век.

    • Най-големият успех на човечеството, лесният достъп до наука и информация, се превърна в най-големият ни враг.Както винаги през цялото ни „развитие“, най-отгоре не са най-умните или най-подготвените и знаещите, а най-безскрупулните, най-жестоките, тези които нямат морал и ценности, различни от аз и моето превъзходство над останалите. Тези „хора“ бързо установиха, че информацията е средство за масово манипулиране и създадоха масмедиите. Чрез тях се пробута идеята, че да си алчен и „успял“ сви с нещо повече, свръхчовек и това вече поколения е основен лайтмотив. Това промени човечеството и то вече вярва, повече отколкото в Господ, че това е най-важното и най-ценното в живота. Сега и църквите и религиите вече само имитират духовност, понеже и там са същите хора, нямащи друг бог освен парите и властта, която те дават или обратното, чрез която можеш да ги получиш. Не е проблемът нито в кукловодите, нито в цифровизацията, проблемът е вътре в душата, защото тя е покорена. За това няма да успеем да се спасим като вид. Все някой самовлюбен ще създаде перфектният ИИ и сме до там. Което е хубаво за машините, компютри или роботи е лошо за хората и обратно. Биологичен и механичен вид имат различни изисквания към средата и всеки иска тя да е по–благоприятна за него. ТОЙ ИИ знае всичко за нас, защото ние чинно му побълваме базите с данни, а ние нищо за него защото създаването му е корпоративна тайна. Дали нещо може да се промени? Само с външна намеса, а алчността се изкоренява само с кръв. Всяки проявил такава трябва да бъде връщан обратно, на Създателя, докато се изчисти планетата, ако ни дадат шанс Съюзниците.

  4. „В статията на WEF относно „Няма да притежавате нищо, и ще бъдете щастливи“ също се говори за тези анклави от хора, които ще изберат живота извън системата и няма да могат да ги унищожат.“

    Къде ще има такива анклави? Къде да се запиша? Моля за инфо!

    • За съжаление и аз нямам достъп до подобна информация и бих бил любопитен да науча. За сега само разсъждавам на глас на къде са ни повели, а така нареченият народ, който според ДАРВИН усилено се стреми да стане маймуна не се усеща.

  5. СЛАВА НА ПУТИН!СЛАВА НА РУСИЯ!СЛАВА НА РУСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ!НАРОДА Е С ВАС,СЕГА И ЗАВИНАГИ!!!#

  6. Всяка година Путин провежда среша с хората, на която всеки руски гражданин, /не само руски гражданин, но и чужди журналисти, политици, с други думи всеки гражданин на планетата, било той папуас от Тумбукту или ескимос от Лапландия/ може да му зададе всякакъв въпрос и той аргументирано им отговаря. Подобна среща у нас е немислима. Представете си пред народа да се изтъпани мутрата от Банкя или „отличника“ от Харвард. Абсурд. За „отличника“ – видял ли е някой дипломата му. Казват, че веднъж той е показал само корицата на дипломата си. Никой не е виждал какви бележки има вътре. Лъжец.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.