„Възраждане“ даде на прокуратурата „Америка за България“! Доклад от 358 страници уличава US-фондацията в редица Престъпления у нас:

Партия „Възраждане“ внася сигнал в прокуратурата за нередности в дейността на фондация „Америка за България“. Според лидера на партията Костадин Костадинов фондацията е извършила редица престъпления според наказателния кодекс, най-леките от които са медийна и политическа корупция, които засягат националната ни сигурност.

На прокуратурата ще бъде предоставено проучване в обем от 358 страници за финансирането на различни български институции. „Вече може да се каже, че разполагаме с пълния обем от материали и информации за начина, по който е изградена тази сложна октоподоподобна или дървовидна структура, обхванала всички нива в българската държава, като започнем от администрацията, минем през всички останали нива на българските чиновнически служби, медии, училища, издателства, културни институции… и стигнем до т. нар. „неправителствени организации“ (над 8 хил.), които като започнахме да проучваме по-задълбочено, установихме, че изобщо не са неправителствени. Те са правителствени- на американското правителство. До една се финансират от държавния Фонд за чуждестранна помощ, който се контролира от американския конгрес. Тези НПО са верига за влияние и контрол и изграждат дълги и сложни вериги от агенти за влияние в нашата държава, чрез които се владее и на практика управлява страната ни“, заяви Костадинов.

Той допълни, че „Възраждане“ са превели, адаптирали към българското законодателство и синхронизирали с европейското американския закон за регистрация на чуждите агенти, който предвижда строг режим за регистрация на фондации и неправителствени организации, получаващи външно финансиране. Подобен закон има и в Русия и Унгария, само че там директно се забранява чуждестранното финансиране на Неправителствените организации.

Когато „Възраждане“ стане първа политическа сила, законът ще бъде внесен и приет от Народното събрание, увери Костадинов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Абе Костадинов, как в колониална България с пет американски военни бази и още един контингент от италиански военни, всички под едно единствено ръководство ще позволят на Възраждане да спечели изборите,че и да изхвърли колониалната зависимост.Успоредно с това Борисов се е разпищолил пред туземното население да критикува Петков по толкова примитивен начин, че е учудващо как все още има хора да го слушат.Все още не е ясно, дали Радев не е получил задача да елеминира БСП на предстоящите избори. Мизерията,която ни очаква е последната грижа на началниците. А стадото мълчи и предъвква, какво от това че Овчаров бие камбаната за доставките на газ и петрол, вълнения няма да има, особено сега през август и септември.“Борисов в Исперих: Хак му е на Радев!Още малко трябва на народа, за да разбере измамата на ПП“ в. Епицентър

    • Турската армия не е спряла българите, да вдигат въстания, защо днешният поробител да е по-страшен? Само трябва да има малко смелост, водачи вече има.

  2. Е че от тридесет години пълно с ,,водачи“ на стадото. На приказки и предизборни обещания всички са много добри, пък като лапнат кокала се обръщат на сто и осемдесет градуса забравят за обещанията си и започва голямото крадене. Та и сега няма да е по различно,на кого да повярва българина. Докато не не направят закони за отзоваване на депутатите и партиите от парламента за не изпълнение на предизборните обещания, нищо няма да се промени.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.