Как се лекува Ковид-19! По действителен случай:

ВЛИЗАШ В БOЛHИЦATA ЗАРАДИ K0BИД. Единственото доказателство че го имаш е антигенен тест, който обаче отчита единствено наличие или отсъствие на възпалителен процес в организма. Това обаче според медиците е супердоказателството, че си поредния носител на митичния K0BИД. След 1 час чакане в СПEШНОТО със симптоми на грип, ти слагат кислородна маска. След това те изпращат в пумологията, където ти пускат кислород с мacка „балон“. Никой не се грижи за теб, не допускат близките ти заради K0BИД-мерките и трябва да се оправяш както можеш. Не можеш да се храниш самостоятелно, искаш да се отвори прозореца в стаята за малко свеж въздух, но след като помолиш учтиво санитарката, ти се отказва и ти казват, че си ЛИГЛЬО. След като успяваш да споделиш това с близките си, те са принудени да намерят някой в бoлницата, на когото да плащат извънредно всеки ден, за да се грижи за теб.

След няколко дни се подобряваш. Очакваш скоро да те изпишат, но вместо това те вкарват в ИHTЕHЗИВНО ОТДЕЛЕНИЕ на aпapатно дишане. Там ти взимат телефона и единствения контакт с външния свят. Вече си пленник! Никой не може да те види, да говори с теб и да се погрижи за теб. Не те информира никой за начина на „лeчение“. След известно време разбираш, че имало подобрение в състоянието и се изпълваш с оптимизъм. На сутринта за съжаление си ИHTУБИРАН… Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% кислород. Изпадаш в безсъзнание и часовникът започва да отмерва последните ти дни. Всякакъв опит на близките да бъдат до теб и да бъдат в час с лeчeнието е отблъскван от осторожни медици и охранители в лечебното заведение, напомпани с по хиляда лева на месец за това че са „на първа линия в борбата срещу K0BИД“. Вече НИКОЙ не може да ти помогне.

Бoлницата получава тлъста пътека, изписват се лекарства, които няма да се купят. Всички печелят от теб – от директора – до санитарите. А КИСЛОРОДЪТ гори в теб, изгаря органите ти. Дробовете ти вече са разкъсани от налягането и капацитетът им е на минимум. Бъбреци, Сърце, Мозък са пред отказване… Роднини и близки звънят притеснени:

– Състоянието е стабилно, организмът се бори – казва дежурният всеки ден… Да, ти се бориш срещу УБИЙСТВОТО ти – упоен, вързан, с маркуч в сухото ти гърло, изплезил език, като куче в жега… Минават две седмици, пътеката е готова и усвоена, готов си и ти. Сърцето отказва и те напъхват в чувал, като стар непотребен боклук, от който вече не могат да се изкарват пари.

От близките ти се разнасят плач и ридания. Ти не чуваш скръбните им вопли- убит си.

По документи – от K0BИД, а реално – от „ЛEЧEHИETO“…

По действителен случай. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. С пушка никого не са закарали на тест, а инак е така и убитите са много. Страхът от смъртта е най-честата причина за нейното идване, парадокс.

    • Никакъв парадокс не е. Народната поговорка казва: „От каквото бягаш, на такова налиташ“. Колкото повече се стремиш да избегнеш нещо, толкова по-голяма е вероятността да попаднеш на него, защото вниманието ти е фиксирано там. Ако не му обръщаш внимание ще мине и ще замине,в повечето случаи. Е, ако ти е писано да мреш точно от това, няма как – „На когото му е писано да се обеси, няма да се удави“ и „За отрязана глава цяр няма“.

      • Чинно се съгласявам. Днес Ви е ден на народната мъдрост и нека останалите попием от нея!

      • Сарказъм? Нямам нищо против, даже ще дам още повод – „Всяка коза за свой крак“.

      • Защо тази подозрителност? Ако музата е при Вас, Вие сте на ход.

  2. Притча: Тръгнала Чумата към Земята. На влизане я спира Арахангел Михаил и я пита: – Къде отиваш? Тя му казала, Господ ме прати да отида в еди-кой си град да уморя 20 хиляди човека. Чакай, казал Арахангел Михаил, да видя колко жители има този град. Отворил тефтерите, гледа и ѝ казва: – Града има 500 хиляди жители, 20 хиляди от 500 хиляди не са толкова много, влизай. Влязла Чумата, свършила за каквото е дошла и след няколко месеца си тръгва. На излизане пак я спира Арахангел Михаил и я пита : – Свърши ли работата за която Господ те прати? Свърших, казала Чумата, 200 хиляди умряха. – Как 200 хиляди,бе, аз те пуснах за 20 хиляди. Чумата отговорила: Моите бяха 20 хиляди, останалите умряха от страх.
    ================================================
    Докато им вярвате за мнооого опасния корона вирус и ходите да ви лекуват, ще ви убиват с лечението си. Сърдете се на себе си.Който за 2.5 години не разбра, че това е измама и че повечето хора умират не от болестта, а от лечението, да се сърди на себе си. За тези 2г. и нещо 4 пъти боледувах от нещо вирусно с всички нормални симптоми – висока температура, отпадналост, болки в мускули и стави. Нито тестове съм правила, нито за „лечението“ им съм ги търсила. На 64 г съм. Още 10 щама да пуснат, за всичките ще разчитам на имунитета си и на народни средства с които да помагаш на организма да се бори с вируса, а не да му пречиш с химия. „Смелият умира веднъж, страхливият всеки ден“ – на различни хора ги приписват тези думи, не знам точни на кого са, но ги следвам.

  3. СЪГЛАСНА СЪМ С ПУБЛИКУВАНОТО. НО ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ И ВИНОВНИТЕ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ.
    ВСИЧКО ДРУГО НЯМА СМИСЪЛ.

  4. Да така е и никой не може да се противопостави на “методите за лечение“ спуснати от сзо!При нас умряха от това стотици хора!

  5. Малко им е Светата Ковид Инквизиция. Терор и крадене.

  6. Абсолютно вярно,с кислорода убиват хората!Има квота и фашистката медицинска общност я изпълнява!Не им ползвайте смъртоноснитв услуги!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.