Ромина Андонова би шута на футболиста Дарко Тасевски – с видео

роминаНа пръв поглед връзката на миската Ромина Андонова с футболиста Дарко  Тасевски  изглеждаше стабилна, но едва ли някой е вярвал, че ще бъде и дълготрайна. Скептицизмът ни е до болка познат. Макар Ромина да коментираше в различни тв. предавания, че двамата много се обичат, нищо, че си говорели малко грубичко един на друг, хората не вярваха, че любовта им ще просъществува дълго.

Дарко страдал за любимата
Дарко страдал за любимата

Наше известно издание информира, че манекенката  Ромина Андонова е сложила край на връзката с Дарко, защото нещата не се развивали, както искала и очаквала, че ще стане.
Според близки до двамата, Ромина не дала никакви обяснения на Дарко и не му предоставила възможност да промени нещата у себе си, които тя не харесва. Просто взела решението за раздялата и го изпълнила веднага.

Дали Дарин е само приятел на Ромина?
Дали Дарин е само приятел на Ромина?

Клюкарите твърдят, че манекенката не страдала особено и дори се вихрела по цели нощи из столичните заведения.

Все по-често била забелязвана в компанията на актьора Дарин Ангелов, който стана особено популярен с участието си в „Стъклен дом”. Двамата не са забелязани да интимничат, но скоро ще се разбере дали не са нещо повече от приятели.
Дарко страдал за изгубената си любима и за разлика от нея, преживявал мъката си сам, без да  я споделя с никого. Отчайващите му изяви на терена обаче показвали ясно, че футболистът преживява тежка драма.

Мис България – 2010 Ромина Андонова би шута на футболиста Дарко Тасевски! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.