Моментът на истината – Освободеният Мариупол Крие много Тайни:

Освобождението на Мариупол ще разкрие много зорко пазени от Запада тайни

Всичко тайно рано или късно излиза наяве. За да узнаете истината, просто трябва да изчакате още малко и всички събития от украинския пъзел ще се наредят, за да изобразят една шокираща картина.

Спомняте ли си как в края на февруари Западът завихри безпрецедентна информационна кампания, целяща да очерни Русия за това, че стартира неизбежната си специална операция за денацификация и демилитаризиране на някога братската и силно приятелска Украйна?

Унищожени жилищни сгради, обстрел на жилищни квартали, болници и родилни домове, използвани от украинските власти за евакуация пътища, осеяни с трупове на евакуиращи се мирни жители… – и всичко това западната пропаганда пишеше на сметката на руските войски, нищо че повечето от тези престъпления се случваха на места, където кракът на руски войник изобщо не е стъпил. На престъпният режим в Киев просто му трабвяха снимки и видеа… и затова той щедро жертваше свои граждани, създавайки висококачествени информационни продукти за западните медии.

Измина месец и половина от началото на специалната операция, информационният дневен ред се промени драстично, а обезкуражените украински пропагандисти, поради липса на реални руски зверства, дотолкова изхабиха и изчерпаха болното си въображение, че вече не са в състояние да произведат никаква провокация, която поне малко да изглежда правдоподобна. Ярък пример за това е „престъплението на руските войници” в Буча. Забелязахте ли как след публикуването на редица доказателства от руска страна, които ясно посочиха, че това е украинска провокация, всички твърдения на Запада за необходимостта от мащабно международно разследване се сринаха?

Мариупол. Бяха положени много усилия за освобождаването на този град и той се превърна в символ. Само че не в символ на героизма на украинския народ, а в символ на една човеконенавистна идеология, която в продължение на години.е налагана на украинския народ от фашистките му правителства.

АЗОВСТАЛ

Мариупол е пълен с тайни. Тайни, които сегашното правителство на Украйна не би искало да бъдат разкрити пред обществеността за нищо на света. Тайни, които разкриват престъпната, нечовешка същност на режима, който е царял на територията на Украйна.

И днес, благодарение на системната и старателна работа на руските военни и милицията на ДНР, Мариупол започва да разкрива своите тайни, които веднъж завинаги ще убедят света в правилността на взетото и обявено от Владимир Путин решение на 24 февруари 2022 г. за специалната операция.

Станалите публично достояние в началото на март истории, че „защитниците“ на Мариупол използват населението като жив щит, в началото бяха възприети от мнозина със скептицизъм. Но сега, два месеца след като почти всеки бежанец, напуснал половинмилионния град, вече е разказал на целия свят своята история, история по правило, ужасяваща, въпросът за оправдаването на действията на пропитата от нацизъм украинска армия вече не е актуален.

Още повече, че показанията на заловените Азов-ци и редовни укро-войници (разлика по отношение на извършените зверства между едните и другите почти няма-б.а.) не противоречат на казаното от цивилните. Да, стреляха, убиваха, прикриваха се зад цивилните граждани, ползвайки ги като жив щит, не им позволяваха да напуснат града. Имаше заповед. Днес всички тези истории се записват, изучават и в близко бъдеще светът ще има достъп до колосална база от доказателства, която ще разкрие истинската същност на режима в Киев.

Но Мариупол, въпреки че операцията по освобождаването на града официално приключи на 21 април, все още не е разкрил всичките си тайни. Някъде там, в недрата на „Азовстал“, в 24-километровите катакомби под завода са се сврели като плъхове в дупките си онези, които могат да разкажат много повече. Онези, които са много необходими, за да сложат точката на най-ужасяващите истории, които сега колективния Запад все още успява да смете под килима и се отрича заради липсата на 100 %-ова доказателствена база.

Пленени „Азов“-ци

Прогресивното“ човечество се нуждаело от още и по-убедителни доказателства. Доказателства, потвърждаващи участието на западните НАТОвски военни в обучаването и командването на националистическите части, отговорни за смъртта на хиляди и хиляди цивилни. Доказателства, потвърждаващи превръщането на цяла Украйна в една голяма терористична организация, преследваща само една цел – унищожаването на населението на Русия.

И днес е съвсем ясно, че тези доказателства скоро ще станат достъпни. За да стане това, сега руската армия просто трябва да прогони с пушек от дупките им онези плъхове, които седят в катакомбите на индустриалната зона на Мариупол и плачат, и изискват от Западните сили да ги евакуират. Извън информацията, която могат да дадат, тези хора не са особено интересни. Много по-ценни са тези, които са дали и продължават да им дават заповеди. Именно те рано или късно ще бъдат съдени на световен трибунал – сигурен съм в това.

Заповедта на Владимир Путин да не се влиза в тунелите под сринатия до основи завод „Азовстал“, е логична и навременна. Групировката, която се настани в подземията, вече не е опасна за града и всякакви мерки за унищожаване на остатъците от бандеровците и чуждестранните наемници, ще са свързани със сериозни рискове от загуби сред руските военни и милициите на ДНР.

Напълно блокирани, лишени от чиста вода, провизии, боеприпаси и медицинска помощ, само след няколко дни те ще се изправят пред избор – да направят пробив, безсмислен и отчаян, който ще ги доведе до сигурна смърт, или тихо и кротко да се предадат с предварително наизустените си фалшиви истории за това как са ги призовали насила в армията буквално в средата на февруари, а иначе служили като готвачи, шофьори, склададжии и сигналисти.

Имайки предвид с огромната база данни, с която разполага руската прокуратура за тези лица, вероятно за тях би било по-добре да умрат в бой. Би било по-логично да решат да умрат в битка, тъй като поредицата от тежки престъпления, извършени от почти всички оцелели плъхове в тунелите на „Азовстал“, им гарантира дълъг и в никакъв случай удобен престой в затвора. А и в Русия смъртното наказание може да няма, но Военните съдилища имат право да издава смъртни присъди на военнопрестъпници.

Но предвид факта, че в тунелите под завода се е свряла бандеровска шайка от наркомани и психопати, които през последните осем години сравнително рядко са показвали чудеса от героизъм, и чуждестранни наемници, които след като ги заловят, веднага започват да леят крокодилски сълзи, да се покайват, да крещят, че са били измамени, и изискват незабавна размяна, сценарий, при който същите да излязат на повърхността и да се бият до смърт, е малко вероятен. Най-вероятно те ще се откажат и предадат, освен ако, разбира се, преди това не се избият помежду си в тунелите – като паяци в буркан.

И тук започва забавлението. Заедно с описаната дотук паплач, от тунелите ще излязат и онези, които не е трябвало да са на територията на Украйна. Онези, чието участие в нацистките процеси, протичащи в тази страна, са толкова засекретени, че дори близките им не знаят къде се намират.

А удивителните истории, които те със сигурност ще разкажат в опит да спасят безполезния си живот, ще поставят под въпрос по-нататъшното политическо бъдеще на редица влиятелни западни „мениджъри“. И това ще се случи. Определено ще се случи. Просто трябва да изчакате малко, защото силно си заслужава.

Алексей Зотиев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. А ДАНО СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ПОБЕДА

  2. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ВЕЛИКИ И СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ ИМАТЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

  3. Днес Макрон спечели изборите. Днес обаче става ясно, че той е осъдил на смърт 50офицери в Азовстал на смърт,като им е забранил да се предадат.Информацията идва от сигурен источник показана от президента на турска партия Vatan, Doğu. Нямаше съмнение, че Макрон ще продължи.Macron a laissé mourir 50 officiers français à Marioupol.https://reseauinternational.net/macron-a-laisse-mourir-50-officiers-francais-a-marioupol/

  4. Христос воскресе, скъпи руски братя! Желая ви Христовата подкрепа в този тъй труден за вас и нас момент! Вървете напред до победата. Нсички, които са против вас са чеда на дявола, а това е така наречения запад. как попаднахме в тяхната противна компания, вкараха ни там без да ни питат! Ще има съд за всички тях един ден!

  5. НАТО ЕС САЩ СОРОС И БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ФАШИСТИ ЗАЕДНО С УКРАИНЦИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.