Русия предупреди Запада с „непредвидими последствия“ ако продължи да снабдява Украйна с оръжия!

Русия е предупредила САЩ и други западни държави, че ще има „непредвидими последствия“, ако Вашингтон и НАТО продължат да въоръжават Украйна. Това съобщи в. „Вашингтон пост“, позовавайки се на дипломатически документ, изпратен от руските власти.

Информацията бе потвърдена и от руска страна. Говорителят на външното министерство Мария Захарова посочи пред агенция Интерфакс, че Москва е поискала в писмен вид от Съединените щати и съюзниците им „да спрат безотговорната милитаризация на Украйна“.

По-рано американският президент Джо Байдън одобри сериозно разширяване на обхвата на оръжията, които САЩ възнамерява да предостави в най0-скоро време на Украйна. Новата помощ на стойност 800 млн. долара включва дронове за брегова охрана, бронирани бойни машини и противотанкови оръжия.

Германия ще отпусне повече от 1 млрд. евро военна помощ за Украйна, на фона на твърденията на Киев, че не получава достатъчна подкрепа от Берлин. Средствата ще бъдат включени в допълнение към бюджета за тази година на Германия, чиято икономика е на ръба на енергиен и промишлен фалит, и ще бъдат използвани основно за осигуряване на военна техника за украинските националистически батальони. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЕЗ БЪЛГАРСКОТО ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТ АГЕНТ НА ЦРУ ПОДКРЕПЯМЕ ГОРДЕЕМ СЕ И ОБИЧАМЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ИСКАМЕ СКОРО ДА ПОСРЕЩНЕ БРАТСКАТА РУСКА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА

  2. Айде стига с тези предупреждения де, пускайте ядреното оръжие в действие, че са ни е дошла до гуша наглосаксонската паплач и е време да бъде избита до крак.

  3. Смърт за нацисткият режим в Украйна!
    Смърт за наглосаксонската паплач и създадените биологични лаборатории за да убиват всички нас!
    Смърт за националните политически предатели на България слуги на наглосаксонската паплач!

  4. Добро утро Порошенко… Нема как да не ти драсна няколко реда нагло псе

    Добро утро Порошенко… Добро утро бе, пиле шарено… Нема как да не ти драсна няколко реда и на теб, нагло псе такова /моля псетата да не се обиждат/.
    Ко ревна и ти, че сакаш оръжие и то по вид и бройка?
    300 танка, 1000 БТР и 100 самолета.
    Ти да не си спал на влага, течение или мухъл?
    Знаеш ли, това къде го просиш колко хора ще убие? Знаеш ли колко деца ще убие? Колко жертви и инвалиди ще остави след себе си?
    И отгоре на всичко, ще ни сочиш с пръст и ще се караш на нас българския народ, че не си даваме оръжието на Украйна. Че с какво сте заслужили това оръжие?
    Ти знаеш ли, че оръжието с което разполагаме основно е руско от преди 1989 година и ни е оставено от братята руснаци? Те не си го прибраха след прекратяването на Варшавския договор, а ни го оставиха, защото знаеха, че ние оръжие от НАТО няма да получим, както и стана. Да предоставиш оръжие на друг, който да го ползва срещу този, който ти го е дал е долно и предателско.
    Ти знаеш ли, че това руско оръжие ни бе предоставено от тогавашния СССР безплатно и безвъзмездно? Ние не сме го плащали, а то беше подарък за военните сили на България.
    Ти знаеш ли, че ако Русия не ни бе оставила това оръжие и си го беше прибрала, ние сега щяхме да сме въоръжени и да пазим българската територия и суверенитет с прашки и въздушни пушкала? Ако някой заслужава това оръжие да му бъде предоставено, то това е Русия. Но тя не хленчи като теб и дрогиран дебилен шут.
    Ще ми разправяш, че „Защитавайки Украйна, ние защитаваме Европа и България“. Украйна, измет такава, не е Европа, а Руска област. Украйна, боклук такъв, не е България. За Европа ми е през оная работа. А България се защитава само тогава, когато се защитава нейната територия и суверенитет, но не и ако защитава някаква си измислена държава Украйна.
    Поздрави: Мажд Алгафари

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.