Гледайте руския игрален филм Солнцепёк / Горещо слънце (2021) Истината за Зверствата на Укро-Нацистите в Донбас! Гледай онлайн с бг. субтитри ТУК:

Представяме ви най-зрелищния, разтърсващ и истинен руски игрален филм, правен през последното десетилетие. Филмът, който разплака света! Истината за зверските кланета на укро-нацисткия режим в Донбас. Един суров разказ за човешките ценности в сблъсъка им с кристално чистото зло. Вълнуващ, динамичен и изпепеляващ, филмът ще ви държи в напрежение от първата до последната секунда.

Филмът е по действителни случаи и събития! Май 2014 г., Луганск. Семейство Новожилови се оказва в центъра на събитията в Донбас. Влад Новожилов е ветеран от войната в Афганистан. Знае прекрасно какво нещо е войната. Видял достатъчно ужаси по време на службата си, сега дори не иска да докосне оръжие. Но попада в ситуация, в която вижда само един изход. Не можеш да избягаш от войната. Влад ще трябва да вземе много трудни морални решения, за да спаси семейството си. Вижте поредния шедьовър на руското филмово изкуство със субтитри на български. Приятно гледане!

От екипа на Skandalno.net

ВИЖ ФИЛМА ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.