България се превръща в царство на недоучилите натегачи

„Продължаваме промяната“ няма как да се превърне в нормална партия. Това политическо образувание e досущ като фирма за бързи кредити. Както въпросните фирми, така и ПП ви обещават чудеса. Едните ви заклеват, че ще решите всичките си проблеми, стига да вземете пари от тях. Другите ви заричат, че ще изкоренят корупцията за дни, ще назначат най-кадърните и професионално подготвени хора, ще въведат супермодерно управление за месеци и изобщо за най-много година ще станем държава за чудо и приказ. Стига да гласувате за тях.

Вие вярвате и на едните и на другите. След което идва отрезвяването. Оказва се, че парите, които сте взели от фирмата за бързи кредити, ще трябва да връщате в двоен и троен размер. Гласувайки за ПП, сте се излъгали още повече. Вместо професионалисти, сте получили инфантилни самодейци, които в най-добрия случай си пускат малоумни селфита и видеа, а в най-лошия – продават българските национални интереси на хегемона САЩ. Т.нар. „борба с корупцията“ се изразява в схемата „ще махнем чуждите корумпета, за да сложим нашите“. А България не се превръща в модерна държава – нито за дни, нито за месеци. Превръща се в царство на недоучилите натегачи пред колониалния ни господар.

Петър Волгин

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. „…………В центъра на Бургас пред ДСК банка, на пешеходната алея! Спрял си нашия и хич не му дреме! В ресторанти и дискотеки ядат и пият мъжката без да плащат!! Много сънародници се оплакват вече!
    По бензиностанциите зареждат до горе без да плащат, в „Кауфланд“ пълни количката и вика „Я украйно“!! Безплатно лечение и лекарства и още куп привилегии! Някой проверява ли ги тея украинци на влизане в България?

    Какво става тука, пълно безредие. Ай сиктир ве!!! Каква е тази бащиния!! Стига с тази дискриминация!! Ако българи правят така ще бъдат глобявани, арестувани и късани от проверки!!! Ние къде сме в цялата картинка питам аз? Някой може ли да ми обясни?„.

    Напът сме, украинците да ни завладеят мирно и кротко. Мислят си, че са господари, сякаш България им е длъжна да ги издържа. И въпроса ми е, след като обърнахме гръб на Русия, кой аджеба, ще ни спаси от тях?

    За жалост ние не сме важни. Украйнците вече превзеха България. Преименуване на улици, техни знамена се веят навсякъде, те имат повече права от българския народ. Нашите български граждани се оставят да умрат пред болниците, нашите български граждани умират от глад . Но украйнския народ е с всички права . Хранене безплатно, лекуване безплатно, имат покрив над главите, имат всичко. А нашите българи умират по улиците. Няма я България вече.

    Толкова са нахални и невъзпитани,че няма и накъде! Окупирали са целия Лазур!!! Ровят като кокошки по щандове и щайгите със зеленчуци, и само претенции! Май ще станем колония на Украйна. Ние сме имигранти в собствената ни държава, отдавна съм го видяла. За съжаление докато не излязат българите навън да си търсят правата,няма никога да се оправим…………“

    Спинкаш ли сладко, толерантни българино?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.